رنو پارس تندر

بروزرسانی در: جمعه 13 بهمن 02 ساعت 07:15
رنو پارس تندر

بررسی رنو پارس تندر

پارس تندر یکی از سدان‌های خانوادگی مونتاژ شده توسط شرکت پارس خودرو است که به نوعی نمونه فیس‌لیفت شده تندر ۹۰ محسوب می‌شود. تندر ۹۰ که در کشور سازنده با نام داچیا لوگان شناخته می‌شود، به عنوان یک سدان اقتصادی حیات خود را از سال ۲۰۰۴ در کشور فرانسه آغاز کرده است. تندر ۹۰ به عنوان نمونه اولیه پارس تندر، اولین بار در سال ۱۳۸۶ و توسط دو شرکت ایران‌خودرو و پارس‌خودرو به بازار کشور وارد شد. در سال ۱۳۹۲ شرکت پارس خودرو تصمیم گرفت در نمای ظاهری تندر ۹۰ تغییراتی ایجاد کرده و سپس حاصل کار خود را با قیمتی بیشتر از قبل به فروش برساند. پارس تندر همچنان بر روی خط تولید شرکت پارس خودرو قرار دارد و تنها در تیپ E2 به بازار عرضه می‌گردد.

پارس تندر نیز مانند تندر ۹۰ در بخش طراحی از ضعف‌های فراوانی برخوردار است و به هیچ وجه نمی‌تواند خودرو جذابی برای قشر جوان باشد. پارس تندر در مقایسه با تندر۹۰، از تفاوت‌های بسیار جزئی برخوردار است که از جمله آن‌ها می‌توان به تغییر حالت و گرافیک چراغ‌های عقب، تغییر مکان چراغ مه‌شکن عقب و افزایش ضخامت زه بغل درب اشاره کرد. شرکت پارس خودرو برای ارتقاء نمای داخلی پارس تندر هیچ زحمتی به خود نداده و این فضای همچون گذشته بسیار ساده و قدیمی به نظر می‌رسد که کاملا نشان دهنده یک خودرو اقتصادی و ارزان قیمت فرانسوی است.
پارس تندر در بخش فنی به همان پیشرانه ۱۵۹۸ سی‌سی ۴ سیلندر مجهز شده که در تندر ۹۰، ساندرو و تندر ۹۰ پلاس نیز به کار گرفته شده است. این پیشرانه که با نام K4M شناخته می‌شود از توان تولید ۱۰۵ اسب بخار قدرت در ۵۷۵۰ دور در دقیقه و ۱۴۰ نیوتن‌متر گشتاور در ۳۷۵۰ دور در دقیقه برخوردار است. این پیشرانه بنام در طی سال‌های طولانی حضور در بازار داخلی کیفیت، دوام و توانایی خود را بخوبی ثابت کرده است و به جرات می‌توان گفت باکیفیت‌ترین پیشرانه در رنج قیمتی خود محسوب می‌شود. در سال ۱۳۹۶ شرکت پارس خودرو گیربکس‌های ۵ سرعته دنده دستی JH3 را از روی پارس تندر حذف نموده و گیربکس پیشرفته‌تر JHQ را جایگزین آن قرار داد. پارس تندر همچون نمونه اولیه خود (تندر ۹۰) از چالاکی مناسبی برخوردار بوده و می‌تواند طی زمانی در حدود ۱۰.۵ ثانیه از حالت سکون به سرعت صدکیلومتر بر ساعت دست یابد.
گیربکس‌های JHQ در مقایسه با نمونه قبلی (JH3) از طول عمر بالاتر، استهلاک کمتر و هزینه نگهداری کمتری برخوردار هستند؛ همچنین استفاده از کلاچ هیدرولیکی به جای نمونه‌های سیمی تعویض دنده‌های راحت‌تری را برای این خودرو به همراه داشته است.
یکی از ویژگی‌های مثبت رنو تندر ۹۰ که باعث برتری این خودرو در مقایسه با سایر سدان‌های موجود در این رده قیمتی می‌شود، کیفیت بالای ساخت و مونتاژ آن است؛ طی آخرین بررسی‌های انجام شده توسط «سازمان بازرسی و کیفیت استاندارد ایران» پارس تندر موفق به کسب ۴ ستاره از ۵ ستاره کیفیت شده است.
مصرف سوخت ترکیبی پارس تندر، طبق اعلام سایت رسمی شرکت سایپا برابر ۶.۸ لیتر در هر صد کیلومتر است که مصرف سوخت مناسبی برای یک سدان خانوادگی محسوب می‌شود؛ البته ناگفته نماند که با توجه به شرایط رانندگی ممکن است مصرف سوخت ترکیبی پارس تندر تا حدود ۸ لیتر در هر صد کیلومتر نیز افزایش یابد!
یکی از ضعف‌های مشترک پارس تندر، تندر۹۰ یا حتی تندر ۹۰ پلاس، سطح پایین امکانات و تجهیزات این خودروها است. شرکت پارس‌خودرو در یک اقدام هوشمندانه از سال ۱۳۹۷ تمامی نمونه‌های پارس تندر را به سیستم مولتی‌مدیا لمسی (مجهز به بلوتوث و سیستم رهیاب ماهواره‌ای) مجهز کرده که باعث شده تا حدودی این ضعف در نمونه‌های جدید پارس تندر نادیده گرفته شود.
در مجموع می‌توان گفت که در یک نگاه کلی پارس تندر از لحاظ فنی، ایمنی و حتی ظاهری تفاوت چندانی با تندر ۹۰ نداشته و در این میان تنها پارس خودرو سعی دارد با ایجاد تغییراتی جزئی در نمای پشتی این خودرو مقداری تنوع ایجاد کرده و تندر ۹۰ را به خودرویی جذاب‌تر تبدیل کند که البته چندان هم موفق نبوده است!

امنيت رنو پارس تندر

شاید پارس تندر با داچیا لوگانی که در سال 2005 توسط موسسه Euro Ncap مورد بررسی قرار گرفت تفاوت‌هایی داشته باشد، اما تا حدودی می‌توان نتیجه امنیتی که این خودرو را برای پارس تندر نیز معتبر دانست.
داچیا لوگان در بخش ایمنی سرنشینان بزرگسال و کودک توانست ۳ ستاره از ۵ ستاره ایمنی را از آن خود کند که نتیجه نسبتا مناسبی برای یک سدان اقتصادی محسوب می‌شود؛ البته این خودرو در بخش ایمنی عابرین پیاده، عملکرد ضعیفی داشته و تنها موفق به ثبت یک ستاره ایمنی شد. از جمله تجهیزات امنیتی که در پارس تندر به کار رفته می‌توان به 2 کیسه هوا (سرنشین جلو و راننده)، ترمز ضد قفل، سيستم ضد سرقت (ايموبيلايزر)، قفل مركزی و... اشاره کرد.

ارزش خريد رنو پارس تندر

پارس تندر همچون اغلب محصولات شرکت رنو از کیفیت بالا، استهلاک کم، ترمزهای مطمئن و هندلینگ مناسبی برخوردار است که باعث شده این خودرو نسبت به سایر رقبای خود از ارزش خرید بالاتری برخوردار باشد. در رنج قیمتی پارس تندر اگر به سدان‌هایی بزرگ‌تر و با طراحی نسبتا جذاب‌تر علاقه‌مند هستید، می‌توانید به سراغ سدان‌هایی همچون سمند سورن، دنا یا پژو پارس بروید.

10
0 5

رقبای رنو پارس تندر

در رنج قیمتی پارس تندر سدان‌های ریز و درشت زیادی وجود دارند که می‌توان آن‌ها را خریداری نمود از جمله این رقبا می‌توان به پژو پارس اتوماتیک، برلیانس H320، آریو اتوماتیک و... اشاره کرد. مطمئنا با در نظر گرفتن ابعاد بدنه و رنج قیمتی پارس تندر اصلی‌ترین رقیب این خودرو رنو تندر پلاس خواهد بود که در حال حاضر توسط شرکت ایران خودرو به بازار عرضه می‌شود. از میان تمامی خودروهای نام برده شده شاید پارس تندر از طراحی ضعیف‌تر و ابعاد کوچک‌تری برخوردار باشد، اما نسبت به سایر خودروهای این رده قیمتی از کیفیت و اصالت بسیار خوبی برخوردار است؛ بنابراین اگر برای رفت و آمدهای روزمره خود به سدانی جمع‌وجور و باکیفیت نیاز دارید، مطمئنا پارس تندر می‌توان بهترین انتخاب شما باشد.


مشخصات فنی رنو پارس تندر

نام لاتین خودرو Pars Tondar
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی C- سدان خانوادگی جمع و جور
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1392
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده پارس خودرو
حجم موتور ۱۵۹۸ سی سی
نوع موتور K4MA6
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس دستي ۵سرعته-كلاچ هيدروليكي
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 16
قدرت 105 اسب بخار در 5750 دور بر دقيقه
گشتاور 140 نيوتن متر در 3750 دور بر دقيقه
حداکثر سرعت 175 کيلومتر بر ساعت
شتاب 0-100 10.2 ثانيه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی انژکتور
سیستم تعلیق جلو مستقل مك فرسون
سیستم تعلیق عقب تير پيچشي با مقطع Hو فنر مارپيچ
نوع فرمان هیدرولیکی
طول 4247 میلیمتر
عرض 1740 میلیمتر
ارتفاع 1534 میلیمتر
فاصله محوری 2629 میلیمتر
وزن 1100 کیلوگرم
رینگ و لاستیک جلو 185/65R15
رینگ و لاستیک عقب 185/65R15
مصرف سوخت ترکیبی 6.82 لیتر در صد کیلومتر
حجم باک 50 لیتر
پیمایش 733 کيلومتر
استاندارد آلایندگی يورو 4
ستاره ایمنی 3 ستاره ایمنی از یورو انکپ
سیستم تهویه مطبوع کنترل دستی
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا رادیو CD با 4 بلندگو
سیستم صندلی های جلو تنظیم دستی صندلی راننده
سیستم روشنایی جلو چراغ مه شكن جلو
سیستم آینه ها آينه جانبي برقي به همراه گرم كن
سیستم شیشه ها شيشه بالابر برقي جلو و عقب
سایر موارد مالتي مديا به همراه سيستم رهياب
کیسه های هوا كيسه هواي راننده و سرنشین جلو
سیستم های امنیتی و حفاظتی سيستم ضد سرقت (ايموبيلايزر) - قفل مركزی
ترمزهای جلو: ديسكي
ترمزهای عقب كاسه اي
سیستم های ترمز و پایداری سيستم ترمز ضد قفل ABS

عکس رنو پارس تندر

دریچه تهویه مطبوع پارس تندر

دریچه تهویه مطبوع پارس تندر

نمای جانبی پارس تندر

نمای جانبی پارس تندر

نمای جانبی پارس تندر

نمای جانبی پارس تندر

نمای عقب پارس تندر

نمای عقب پارس تندر

نمای عقب پارس تندر

نمای عقب پارس تندر

نمای عقب پارس تندر

نمای عقب پارس تندر

نمای جانبی پارس تندر

نمای جانبی پارس تندر

نمای جلو پارس تندر

نمای جلو پارس تندر

pars-tondar

pars-tondar

پیشرانه پارس تندر

پیشرانه پارس تندر

نمای داخلی درب جلو پارس تندر

نمای داخلی درب جلو پارس تندر

نمای داخلی پارس تندر

نمای داخلی پارس تندر

فضای ردیف عقب پارس تندر

فضای ردیف عقب پارس تندر

نمای داخلی درب عقب پارس تندر

نمای داخلی درب عقب پارس تندر

دسته دنده پارس تندر

دسته دنده پارس تندر

صندلی های جلو پارس تندر

صندلی های جلو پارس تندر

تنظیمات تهویه مطبوع پارس تندر

تنظیمات تهویه مطبوع پارس تندر

تنظیمات تهویه مطبوع پارس تندر

تنظیمات تهویه مطبوع پارس تندر

آپشنهای پارس تندر

آپشنهای پارس تندر

صفحه آمپر و کیلومترشمار پارس تندر

صفحه آمپر و کیلومترشمار پارس تندر

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar