ام وی ام X55 پرو

بروزرسانی در: سه شنبه 24 بهمن 02 ساعت 15:31
ام وی ام X55 پرو

ام وی ام X55 پرو نسخه فیس لیفت امی وی ام X55 می‌باشد که نسبت به آن قوی تر شده است و برخی از مشکلات نسخه قبلی نیز در آن رفع شده است و دیگر خبری از گیربکس دو کلاچه خشک و مشکلات آن نیست اما گیربکس جایگزین شده از نوع CVT است که آن هم مزایا و معایب خاص خود را دارد در ادامه با بررسی X55 پرو و مشخصات X55 پرو با Z4Car همراه باشید.

بررسی ام وی ام X55 پرو

ام وی ام X55 ابتدا در سال ۲۰۱۷ توسط کمپانی چری با نام تیگو ۵X معرفی شد و در سال ۲۰۲۰ نیز فیس لیفت شد که در ایران با نام X55 پرو شناخته میشود. این خودرو  به اسامی مختلفی نظیر تیگو ۴  نیز شناخته میشود و مدیران خودرو در سال ۹۸ نسخه اولیه و پیش از فیس لیفت X55 را به بازار ایران عرضه کرد و در سال ۱۴۰۰ نیز به تولید و مونتاژ آن خاتمه داد. گیربکس ۶ سرعته دوکلاچه نسخه اولیه X55 مشکلاتی داشت و بعد از کارکردهای بالا به هزینه های سنگین می افتاد و بعضا حتی مالکان به فکر تعویض گیربکس می افتادند به همین جهت مدیران خودرو تصمیم گرفت تا نسخه جدید تیگو ۴ یا همان X55 را با نام X55 پرو که از زبان طراحی جدید چری برخوردار است و داخل و خارج جذاب‌تری دارد در سال ۱۴۰۱ به بازار ایران عرضه کند.

در حال حاضر می‌توانید ا‌یکس ۵۵ پر‌و را در دو تیپ اصلی IE و EXC (اکسلنت) خریداری کنید که نسخه IE امکانات جزئی بیشتری مانند شارژر بی‌سیم موبایل و ۲ ایربگ پرده‌ای را بیشتر دارد. البته هر دو تیپ IE و اکسلنت دارای یک نسخه اسپرت هم هستند که با تریم دو رنگ مشکی عرضه شده اند و با پسوند اسپرت عرضه شده اند. از تغییرات موتوری این خودرو میتوان به حدودا ۱۰ اسب بخار و ۲۰ نیوتن گشتاور بیشتر اشاره کرد و گیربکس آن نیز  از ۶ سرعته اتومات دوکلاچه خشک به CVT تغییر یافته است که اگرچه نام CVT ما را به یاد تاخیر و کندی می اندازد اما واقعا هماهنگی موتور گیربکس قابل قبول است و شاهد تاخیر بسیار کمی هستیم که قابل چشم پوشی است. جالب است بدانید همین موتور گیربکس بر روی نسخه گران تر یعنی فونیکس تیگو ۷ پرو نیز نصب شده است و به طور کلی حس رانندگی و فضای کابین X55 پرو تا حد زیادی به تیگو ۷ پرو نزدیک است و X55 پرو را میتوان نسخه جمع و جور و ارزان تیگو ۷ پرو نامید.

در نقد و بررسی X55 پرو باید این خودرو را از زوایای مختلف بررسی و با نسخه قبلی خود مقایسه کرد. به همین خاطر، در ادامه این بخش، ایکس ۵۵ پرو را از زوایای مختلفی همچون طراحی، آپشن‌ها و مشخصات فنی بررسی کرده‌ایم.

طراحی بیرونی X55 پرو

از نظر طراحی خارجی، ایکس ۵۵ پرو طراحی نسبتا جدیدتری نسبت به نسخه قبلی خود دارد. طراحی جلوی این ماشین نسبت به نسخه قبلی در بخش سپر کاملا متفاوت شده است و شاهد استفاده از جلوپنجره ماتریسی طرح کهکشانی هستیم. چراغ‌های مورد استفاده در این مدل به LED تغییر پیدا کرده‌اند. همچنین دی لایت‌هایی که در کناره‌های سپر استفاده شده‌اند، چهره ایکس ۵۵ پرو را جذاب‌تر و مدرن‌تر نشان می‌دهند.

ام وی ام X55 پرو

همچنین در بسیاری بخش‌های طراحی خارجی این خودرو از ترکیب رنگی قرمز استفاده شده است تا حس اسپرت بودن را چند برابر کند البته که این رنگ قرمز شاید برای خیلی ها جذاب نباشد! در بخش عقب این ماشین نیز از باله اسپرت و دیفیوز نیز استفاده شده است و به نظر نگارنده مطلب طراحی آن خصوصا در نمای عقبی جذاب و هارمونیک نمی‌باشد. نسخه های اسپرت تفاوت ظاهری خاصی با نسخه های معمولی اکسلنت و IE ندارند و فقط سقف و ستون آنها مشکی رنگ است.

نمای عقب X55 پرو

داخل ام وی ام X55 پرو

طراحی داخلی و به‌خصوص داشبورد X55 پرو نسبت به نسخه قبلی تغییرات بسیاری داشته است و بسیار نزدیک به تیگو ۷ پرو شده است، در مدل جدید شاهد استفاده از نورپردازی داخلی، سیستم تهویه لمسی جدید، دسته دنده خلبانی، نشانگرهای دیجیتال پشت‌آمپر هستیم و به خوبی متوجه میشویم در این خودرو از  زبان طراحی جدید محصولات چری استفاده شده است که  در محصولات گران تر این برند نظیر تیگو ۷ پرو نیز دیده ایم. X55 پرو با تریم دو رنگ قرمز مشکی عرضه شده است که این تریم بیشتر سیلیقه ای هست و شاید به مذاق برخی ها خوش نیاید اما به طور کلی کیفیت کابین و حس مثبتی که به سرنشینان انتقال میکند بسیار بهتر از نسخه قبل از فیس لیفت شده است و قابل قبول ارزیابی میشود.

امکانات ام وی ام X55 پرو

از نظر آپشن‌ها و امکانات رفاهی، ام وی ام X55 پر‌و در وضعیت مناسبی قرار دارد. از جمله امکانات این ماشین می‌توان به تنظیم برقی صندلی راننده در ۶ جهت، تنظیم برقی گودی کمر صندلی راننده در ۴ جهت، دوربین ۳۶۰ درجه HD، دوربین عقب داینامیک، سنسور پارک عقب، نویگیشن، نمایشگر صفحه کیلومتر ۷ اینچی و سیستم صوتی با مانیتور ۱۰ اینچی اشاره کرد.

برخی از آپشن‌های دیگر ایکس ۵۵ پرو عبارتند از:

  • قابلیت اتصال تلفن به مانیتور از طریق بلوتوث
  • قابلیت Mobile Mapping
  • نورپردازی داخلی در ۷ رنگ
  • کروز کنترل
  • امکان تنظیم حالت رانندگی
  • فرمان برقی EPS
  • تنظیم ستون فرمان در ۴ جهت
  • روشن شدن با سوئیچ هوشمند از راه دور
  • پورت USB برای ردیف‌های عقب و جلو
  • پورت USB روی آینه برای نصب دوربین ثبت وقایع
  • سیستم TPMS
  • کامپیوتر سفری
  • آینه‌های جانبی کاملا برقی با گرمکن
  • سنسور نور
  • چراغ‌های عقب و جلو LED
  • چراغ‌های دی لایت
  • چراغ بدرقه
  • پاور ویندوز
  • سانروف دو حالته برقی
  • تودوزی داخلی چرم قرمز و مشکی
  • گرمکن صندلی برای سرنشینان جلو
  • ۶ بلندگو استریو
  • سیستم ورود به خودرو و استارت بدون کلید
  • تهویه اتوماتیک دارای فیلتر برای تصفیه هوا
  • تعویض دنده کاملا برقی
  • کول باکس
  • خروجی برق ۱۲ ولت

امکانات X55 پرو

علاوه بر موارد فوق که در تمامی تیپهای X55 پرو می‌باشد نسخه های IE  و IE اسپرت دارای ۲ ایربگ اضافه تر پرده ‌ای و شارژر وایرلس نیز می‌باشند و به طور کلی تیپ IE را میتوان تیپ فول آپشن X55 پرو نام برد.

مشخصات X55 Pro 

در این بخش به بررسی مشخصات و تجربه رانندگی با X55 پرو میپردازیم؛ X55 پر‌و مجهز به یک موتور ۱.۵ لیتری از نوع توربوشارژ است که می‌تواند در دور ۵۵۰۰، نهایتا ۱۵۶ اسب بخار را تولید کند که حدودا ۱۰ اسب بخار بیشتر از نسخه قبلی است و از نظر گشتاور، این انجین توانایی تولید حدودا ۲۳۰ نیوتن‌متر گشتاور را دارد که حدود ۲۰ نیوتن نسبت به X55 معمولی بیشتر است. انتقال قدرت در این مدل برخلاف نسخه قبلی، با گیربکس CVT با قابلیت تعویض ۹ دنده مصنوعی انجام می‌شود که نیرو را به چرخ‌های جلو منتقل میکند.

مشخصات X55 پرو

ا‌یکس ۵۵ پر‌و نسبت به رقبای خود مانند جک اس ۵، فاصله بین محوری نسبتا کمتری و در حدود ۲۶۱۰ میلی‌متر داردو همین موضوع باعث می‌شود تا فضای پا برای ردیف عقب تا حدودی محدودتر باشد اما فضای سر به واسطه سقف بلند مناسب است. فضای صندوق این ماشین نیز در حدود ۳۷۰ لیتر است. به این معنی که با یک کراس‌اوور کاملا جمع و جور و اسپرت طرف هستیم.

فضای ردیف عقب X55 پرو

فضای ردیف عقب X55 پرو

از نظر رانندگی و کیفیت سواری، ا‌یکس ۵۵ پر‌و مشکلات خاص خود را دارد. درست است که دیگر خبری از گیربکس دو کلاچه خشک و مشکل داغ کردن آن نیست. اما گیربکس سی وی تی سر و صدای خاص خود را خصوصا در دورموتورهای بالا دارد و لذت رانندگی بالایی هم ارائه نمی‌دهد. رینگ‌های ۱۷ اینچی به‌کار رفته در این ماشین مقداری خشکی سواری را بیشتر می‌کنند. به طور کلی، می‌توان گفت که اگر به دنبال آپشن‌های جذاب و ماشینی با ابعاد کوچک اما کراس‌اوور هستید، این مدل گزینه مناسبی برایتان خواهد بود. گیربکس CVT به کار رفته در X55 پرو بسیار خوب عمل میکند و خبری از کندی شروع حرکت یا لگ گیربکس در دور موتورهای مختلف نیست و و واکنش به پدال گاز مناسب ارزیابی میشود و به طور خلاصه هماهنگی گیربکس و موتور X55 پرو شما را نا امید نخواهد کرد و شتاب صفر تا صد آن نیز در حدود ۱۰ ثانیه می‌باشد که مناسب است.

سیستم تعلیق X55 پرو نسبت به X55 معمولی تغییر خاصی نداشته است و در جلو مک‌فرسون و در جلو تورشن بیم است که همین سیستم تعلیق عقب که در این رده قیمتی نیز رایج است باعث سواری خشک برای سرنشینان عقب میشود. یک مود رانندگی اسپرت هم در X55 پرو وجود دارد که شتابگیری خودرو کمی بهتر عوض میشود و دور موتور دیر عوض میشود و همچنین فرمان خودرو نیز سفت تر میشود. مصرف ترکیبی اعلامی برای این خودرو ۷.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است که در عمل چیزی در حدود ۸ الی ۹ لیتر مصرف میکند و اگر پرگاز هم رانندگی کنید این عدد به راحتی به بالای ۱۲ میرود. هندلینگ X55 پرو چندان جالب نیست و در پیچها اگر سرعتتان کمی بالاتر از معمول باشد حس نا امنی را منتقل میکند اما سیستم کنترل پایداری در مواقع حساس به خوبی وارد عمل میشود و عملکرد مناسبی دارد

X55 پرو

. یکی از نکات منفی این خودرو را میتوان سر و صدای زیاد باد در سرعتهای کمی بیشتر از ۱۰۰ کیلومتر اشاره کرد که کمی عجیب به نظر میرسد. یکی دیگر از نکاتی که باید عنوان کنیم این است که موتور این خودرو همانند تمامی پیشرانه های توربوشارژر دیگر به بنزین حساس است و حتما باید از بنزین با کیفیت و با اکتان بالا استفاده شود که در ایران گیر نمی آید و بنابرین حتما باید از مکمل خوب استفاده کنید که آن هم هزینه های زیادی برای جیبتان دارد!

امنيت ام وی ام X55 پرو

ام وی ام X55 پرو در تست C-NCAP چین موفق به کسب 4 ستاره ایمنی شده است و با توجه به اینکه اکثر چینی های روز بازار در تست C-NCAP موفق به کسب 5 ستاره میشوند شاید این خودرو چندان قابلیت اطمینان برای مصرف کنندگان آن ایجاد نکند هر چند که آپشنهای امنیتی خوبی دارد و در نسخه IE دارای 6 ایربگ می‌باشد و از جمله برخی آپشنهای امنیتی آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ترمزهای دیسکی خنک شوند برای چرخ‌های جلو
  • ترمزهای عقب دیسکی
  • ترمز ABS
  • ترمز EBD
  • سیستم Auto Hold
  • سیستم ESP
  • سیستم‌های ایمنی BAS، BOS، TCS، EBA، HHC، HDC و ESS

ارزش خريد ام وی ام X55 پرو

ام وی ام X55 پرو با توجه به رده قیمتی که در آن قرار دارد و با توجه به بازار مناسبش ارزش خرید قابل قبولی دارد و به طور کلی محاسنش از معایبش بیشتر است.

10
0 5.7

رقبای ام وی ام X55 پرو

از جمله رقبای ایکس 55 پرو می‌توان به جک اس 5 نیوفیس، فردا SX5  و هایما اس 5 پلاس اشاره کرد. در این رده قیمتی هایما S5 پلاس اگرچه آپشنهای کمتری دارد اما در بخش موتور گیربکس لذت بیشتری را به راننده القا میکند و سر و صدای موتور کمتر به داخل کابین می آید واز نظر فضای ردیف عقب نیز بهتر از X55 پرو می‌باشد.


مشخصات فنی ام وی ام X55 پرو

نام لاتین خودرو MVM X55 Pro
کلاس بدنه کراس اوور
سگمنت جهانی C
کشور سازنده ایران
سال طراحی 2018
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده مدیران خودرو
حجم موتور 1500 سی سی
نوع موتور توربو
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 9 سرعته مصنوعی اتوماتیک CVT
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 16
قدرت 156 اسب بخار در 5500 دور بر دقيقه
گشتاور 230 نيوتن متر در 1750-4000 دور بر دقيقه
شتاب 0-100 10 ثانيه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی انژکتور با پاشش چند نقطه ای سوخت
سیستم تعلیق جلو مستقل (مک فرسون) با فنر پیچشی، میله نگهدارنده و ضد لغزش
سیستم تعلیق عقب یکپارچه
نوع فرمان برقی
طول 4358 میلیمتر
عرض 1830 میلیمتر
ارتفاع 1670 میلیمتر
فاصله محوری 2630 میلیمتر
وزن 1405 کیلوگرم
رینگ و لاستیک جلو 215/60R17
رینگ و لاستیک عقب 215/60R17
مصرف سوخت ترکیبی 6.5 لیتر در صد کیلومتر
حجم باک 51 لیتر
سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو منطقه ای
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا مانیتور 10.25 اینچی-درگاه USB، بلوتوث، دارای 6 بلندگو-کامپیوتر سفری
غربیلک فرمان کلید های کنترل سیستم صوتی روی فرمان
سیستم صندلی های جلو روکش چرمی، تنظیم برقی صندلی راننده، کمربندی ایمنی 3 نقطه ای، دارای شارژر بیسیم تلفن همراه
سیستم صندلی های عقب روکش چرمی-کمربندی ایمنی 3 نقطه ای
سیستم روشنایی جلو LED - چراغ روز (Daylight)
سنسورهای پیش فعال سیستم پایش میزان باد تایر ها TPMS
سیستمهای کمکی راننده حالات مختلف رانندگی-اتوهلد، ترمز پارک برقی EPB، دوربین 360 درجه، دوربین کمکی داینامیک (حساس به زاویه فرمان)، سنسور پارک عقب، کروزکنترل، دارای دسته دنده الکتریکی
سیستم آینه ها آیینه های جانبی با قابلیت تنظیم و جمع شوندگی برقی، دارای گرمکن
سیستم شیشه ها باز و بسته شدن شیشه های جلو و عقب به صورت برقی و خودکار برای جلو و عقب
سیستهای سقف سانروف دو حالته
سایر موارد کول باکس-مدیریت خودرو با ساعت هوشمند
کیسه های هوا 6 عدد برای راننده، سرنشین جلو، جانبی و پرده ای
سیستم های امنیتی و حفاظتی کمربندی ایمنی 3 نقطه ای-سیستم هشدار دهنده و ضد سرقت (ایموبلایزر)، سیستم ورود و روشن کردن خودرو بدون کلید (Keyless)
ترمزهای جلو: دیسکی خنک شونده
ترمزهای عقب دیسکی
سیستم فرمان و هدایت پذیری برقی
سیستم های ترمز و پایداری سیستم ضد قفل ABS و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD-سیستم کنترل کشش TCS، سیستم کنترل پایداری ESP، سیستم کمکی حرکت در سربالایی HAC، سیستم توزیع نیروی ترمز EBA

عکس ام وی ام X55 پرو

نمای عقب ام وی ام X55 پرو

نمای عقب ام وی ام X55 پرو

رینگ MVM X55 پرو

رینگ MVM X55 پرو

ام وی ام x55 پرو

ام وی ام x55 پرو

نمای داخلی ام وی ام x55 پرو

نمای داخلی ام وی ام x55 پرو

نمای داخلی ام وی ام x55 پرو

نمای داخلی ام وی ام x55 پرو

ام وی ام x55 پرو

ام وی ام x55 پرو

نمای جانبی ام وی ام x55 پرو

نمای جانبی ام وی ام x55 پرو

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

1 دیدگاه برای "ام وی ام X55 پرو"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
علیرضا
مهمان

هایما S5 خیلی انتخاب بهتریه
هم نمایندگیاش بیشتره
هم پیشرانش قوی تره
هم گیربکس AT داره.