سهند

بروزرسانی در: پنج شنبه 12 بهمن 02 ساعت 12:03
سهند

بررسی سهند

سایپا سهند نام خودروی جدید سایپاست که بر روی همان پلت فرم X200 سایپا یعنی ساینا و تیبا سوار شده است و به نوعی فیس لیفتی از ساینا می باشد و اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم دومین فیس لیفت از تیبا می‌باشد! سایپا سهند توسط زیرمجموعه سایپا یعنی پارس خودرو تولید و روانه بازار خواهد شد و طبق گمانه زنی ها قرار است در ابتدای سال ۱۴۰۳ به بازار عرضه شود. طبق کاتالوگ منتشر شده از سوی این خودرو ساز، سهند قرار است در نسخه های مختلف دنده‌ای و اتوماتیک و دوگانه سوز در آپشنی مختلف به بازار عرضه شود. متاسفانه سهند علاوه بر اینکه روی همان پلتفرم قدیمی X200 سایپا میباشد در بخش فنی نیز تغییری نکرده است و از همان پیشرانه M15 GSI که در کوییک GX و ساینا GX مورد استفاده قرار گرفته است بهره میبرد. پیشرانه M15 GSI در حقیقت بهبود یافته پیشرانه  M15 سایپا می باشد که سالهاست بر روی محصولات تیبا، ساینا و کوییک مورد استفاده قرار میگیرد.

نمای جانبی سهند

بررسی سهند 

اگر بخواهیم واقع بین باشیم سایپا سهند از همان ذات تیبا و ساینا بهره میبرد و صرفا ظاهر متفاوتی دارد و کمی با کیفیت تر است و البته آپشنهای بیشتری نیز خواهد داشت و یقینا با خودروی متفاوت و خاصی طرف نیستیم و به طور کلی همانطور که ساینا نسخه سدان از کوییک هاچبک است، سهند نیز نسخه ای سدان از اطلس هاچبک می باشد. خصوصا اگر این خودرو را از نمای جانبی نگاه کنید کاملا متوجه خواهید شد که با یک ساینا طرف هستید! در ادامه با نقد و بررسی سهند سایپا به همراه مشخصات و مزایا و معایب آن با Z4Car همراه باشید.

طراحی ظاهری سهند 

در بخش طراحی، سایپا سهند فیس لیفت نسبتا قابل قبولی از ساینا می باشد که در بخش نمایی جلویی و عقبی دچار تغییرات فراوانی شده است و در بخش نمای جانبی تغییر محسوسی را تجربه نکرده است. بخش جلویی خودرو دارای جلوپنجره ای تقریبا مشابه با ساینا اس می باشد و فرم چراغهای جلو نیز به کلی تغییر کرده است و هارمونی به مراتب بهتری با دیگر اجزای بدنه پیدا کرده است و نسبت به ساینا واقعا بهتر شده است. کاپوت خودرو با خطوط برآمده ای که روی آن تعبیه شده است زیبایی خاصی به نمای جلویی خودرو داده است و به طور کلی نمای جلویی سایپا سهند به عنوان یک خودروی اقتصادی شما را نا امید نخواهد کرد و زیباترین بخش سهند نیز همین نمایی جلویی آن است!

سهند نمای جلو

در بخش نمای جانبی سایپا سهند تقریبا با همان نمای جانبی ساینا روبرو هستیم که البته دارای رینگهای جدید ۱۵ اینچی و ۱۰ پره ای در نسخه فول آپشن می باشند و دستگیره دربها نیز به رنگ نقره‌ای مشکی و مشابه ساینا GX از نوع دستگیره اسان باز شو می باشند! در بخش نمای عقبی نیز گویی با خودرویی جدید روبرو هستیم و شاهد چراغهای دو تکه که نسبتا باریک هم هستند طرف هستیم و همین باعث میشود چراغهای عقب و جلوی خودرو تا حدودی در تناسب با یکدیگر باشند؛ هر چند که چراغهای عقب کمی بیش از حد کشیده شده اند و برای خودرویی با این ابعاد کوچک کمی بزرگ هستند! در وسط صندوق عقب لوگوی سایپا دیده میشود و در زیر لوگوی سایپا نیز نام "سهند" به فارسی نوشته شده است! جای پلاک بر خلاف خانواده ساینا و تیبا از صندوق به روی سپر منتقل شده است و همین باعث می‌شود که درب صندوق عقب نیز کشیده‌تر دیده شود.

سهند نمای عقب

اگر بخواهیم در رابطه با نمای بیرونی سایپا سهند نظر دهیم میتوان گفت اگرچه این خودرو بر روی همان پلت فرم قدیمی تیبا می باشد اما پیشرفت قابل قبولی در بخش طراحی به عنوان یک خودروی اقتصادی در این خودرو شاهد هستیم و میتوانیم آن را قابل تحمل توصیف کنیم!

داخل سهند

خب از بخش نمای بیرونی که بگذریم نوبت به نمای داخلی سهند میرسد! نمای داخلی سایپا سهند تقریبا مشابه نسخه هاچبکش یعنی اطلس می باشد! طبق نسخه ای که از سهند سایپا ملاحظه کرده ایم این خودرو از تریم ۲ رنگ کرم مشکی و یا زرشکی مشکی و یا نقره ای مشکی بهره میبرد که این تریم دو رنگ بر روی قسمتهایی از داشبورد نیز وجود دارد و همین باعث میشود کابین سهند نسبت به ساینا که یک دست تیره می باشد دلبازتر به نظر برسد. یکی دیگر از نکاتی که برایمان جدید به نظر رسید طراحی دایره ای شکل دریچه های های تهویه خودرو با نوار کرومی رنگ می باشد که به نظر نگارنده مطلب بسیار بهتر از دریچه های متوازی الاضلاع ساینا می باشد! یک مانیتور ۷ اینچی نیز که امکانات مناسبی نیز دارد در وسط داشبورد، بالای دو دریچه تهویه تعبیه شده است که امکانات مناسبی نظیر دوربین عقب را دارد. اهرم تعویض دنده‌ای که بر روی سایپا سهند قرار گرفته است همان دسته دنده ای است که قبلا بر روی شاهین دیده ایم. به صورت کلی کابین سایپا سهند نسبت به خودرویی نظیر ساینا کمی جزئی با کیفیت تر شده است و از متریال بهتر و نرم تر در کابین استفاده شده است که اگرچه این تغییر کیفیت خیلی عجیب و غریب نیست اما با ورود به کابین خودرو آن را حس خواهید کرد.

نمای داخل سهند پارس خودرو

نمای داخل سهند پارس خودرو

صفحه کیلومتر و پشت آمپر نیز تغییر کرده است و شاهد یک کیلومتر شمار آنالوگ با طراحی نسبت اسپرت و یک کامپیوتر سفری در وسط کلاستر هستیم که اطلاعات خوبی نظیر مصرف سوخت، میزان پیمایش، دمای اب و ... را در بردارد. در بخش نمای داخلی یک آپشن بسیار ایرانی پسند نیز در برخی تیپهای سهند قرار داده شده است که پیش از این در کوییک یا ساینا شاهد نبودیم و آن چیزی نیست جز سانروف! البته اندازه سانروف چندان بزرگ نبوده اما نسبت به ابعاد و سگمنت خودرو قابل قبول است.

صفحه کیلومتر سهند

صفحه کیلومتر سهند

نمای داخلی سایپا سهند اگرچه چندان مدرن به نظر نمیرسد اما برای خودرویی در این سطح و رده قیمتی مناسب ارزیابی میشود.

از امکانات ایمنی و آپشنهای رفاهی سایپا سهند در نسخه فول میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

کروز کنترل، فرمان برقی D کات، رینگ الومینیومی ۱۵ اینچی، دکمه های روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایر ها یا TPMS ، سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک، صندلی راننده ۲ جهته برقی با گرمکن، کاور صندلی چرم و پارچه، ایزوفیکس، شیشه دودی عقب، آینه جانبی برقی با گرمکن و با قابلیت جمع شدن، سنسور دنده عقب، اتولایت و دی لایت، تنظیم کننده دستی ارتفاع چراغ، دزدگیر درهای جانبی، چراغهای همراهی تا منزل، ترمز اضطراری، سنسور باران، پورت USB برای شارژ موبایل، دستگیره آسان باز شو، سانروف، رادار نقطه کور ، کیس استارتر، سیستم‌های ترمز ضد قفل و توزیع نیروی ترمز و سامانه کنترل پایداری ، مانیتور ۷ اینچی به همراه دوربین عقب، ۲ بلندگو و ۲ توییتر، آنتن سقفی کوسه ای، سیستم هشدار دهنده باز بودن درب خودرو.

آپشنها رفاهی و امنیتی که در بالا ذکر شد صرفا در نسخه فول سهند سایپا موجود است و تیپهایی که فول نیستند برخی آپشنها نظیر رادار نقطه کور ، ترمز اضطراری، سانروف ، تنظیم برقی صندلی، ۲ توییتر و .... را نخواهند داشت!

ماشین سهند

مشخصات سهند 

در بخش فنی، سایپا سهند از همان پیشرانه معروف تیبا و ساینا که کمی بهبود یافته است بهره میبرد که ملقب به M15 GSI می‌باشد. تمام خانواده تیبا، ساینا و کوییک از پیشرانه M15 بهره میبرند که از تکنولوژی یک شرکت کره‌ای در آن استفاده شده است اما پیشرانه سایپا سهند مشابه کوییک GX و ساینا GX ارتقاء پیدا کرده است و به فناوری زمان بندی متغیر سوپاپ های ورودی (VVT-i) مجهز شده و هدرز بر روی آن نصب شده است و نام این پیشرانه همانطور که اشاره شد M15 GSI نام دارد که همین پیشرانه روی اطلس سایپا نیز استفاده خواهد شد. فناوری VVT-i که مخفف variable valve timing intelligence می باشد زمان بندی هوشمند متغیر سوپاپها نام دارد و باعث میشود وقتی دور موتور افزایش می یابد، سوپاپ هوا اندکی دیرتر باز می شود و اندکی دیرتر نیز بسته می شود و از این جهت راندمان پیشرانه بیشتر می‌ شود. در موتور M15 GSI تغییرات زیادی از جمله منیفولد دود، پیستون‌ها، سایز یاتاقان‌ها و فرم محفظه احتراق همراه با افزودن VVT انجام شده است و از جمله بهبودهایی که با این تغییرات در عملکرد فنی خودرو بوجود آمده است میتوان به مواردی نظیر در دسترس قرار گرفتن حداکثر گشتاور در دور موتور پایین‌تر ، مصرف سوخت کمتر و عدم نیاز به فشردن بیشتر پدال گاز اشاره کرد.

این پیشرانه جدید با همه این تغییرات باعث شده است که قدرت سهند سایپا از حدود ۸۷ اسب بخار به ۹۰ اسب بخار و گشتاور آن نیز از ۱۲۸ به ۱۳۷ نیوتن متر افزایش یابد. به طور کلی در بخش فنی اگرچه بهبودهای جزئی صورت گرفته است اما در عمل این تغییرات در بازدهی پیشرانه موثر واقع شده اند و برای خودرویی اقتصادی قابل تحمل است! کارشناسان Z4Car همچنان منتظر هستند که گروه خودروسازی سایپا حداقل از یک پیشرانه به روزتر و ۱۶ سوپاپ در خودروهای ملی استفاده کند که متاسفانه این مهم بعد از گذر سالیان سال همچنان محقق نشده است!

نمای داخلی سهند سایپا

عکس نمای داخلی سهند سایپا

مشخصات سهند

سایپا سهند نیروی تولیدی از پیشرانه ۸ سوپاپ خود را از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی یا اتوماتیک CVT به چرخهای جلو منتقل میکند که باتوجه به وزن بیشتر سهند نسبت به ساینا قطعا شتاب ضعیف تری از این خودرو شاهد هستیم! نسخه دوگانه سوز سهند در حالت گازسوز با حدود ۱۳ اسب بخار و ۲۱ نیوتن متر گشتاور کمتر به ترتیب توانی معادل ۷۷ اسب بخار و گشتاوری معادل ۱۱۶ نیوتن متر تولید میکند. پارس خودرو به دلیل اینکه بتواند از نفوذ سر و صدای زیاد پیشرانه خصوصا در دور موتورهای بالا به کابین جلوگیری کند از نمد درب موتور در سهند استفاده کرده است. به طور کلی مشخصات سایپا سهند در بخش فنی تفاوت خاصی را نسبت به کوییک GX و ساینا GX تجربه نکرده است و در بحث کیفیت سواری و سیستم تعلیق نیز مشابه همین خودروها می باشد.

سایپا سهند طبق کاتالوگ در ۶ تیپ زیر عرضه خواهد شد که در ادامه به آنها میپردازیم.

انواع تیپهای سهند 

  • سهند تیپ N325 به عنوان تیپ ۱ بنزینی با گیربکس ۵ دنده دستی و حداقل آپشنها
  • سهند تیپ N323 به عنوان تیپ ۱ دوگانه سوز با گیربکس ۵ دنده دستی و حداقل آپشنها
  • سهند تیپ N326  به عنوان تیپ ۲ بنزینی با گیربکس ۵ دنده دستی و نیمه فول
  • سهند تیب N328 به عنوان تیپ ۲ دوگانه سوز با گیربکس ۵ دنده دستی و نیمه فول
  • سهند تیپ N327 به عنوان تیپ ۳ بنزینی با گیربکس CVT اتوماتیک با قابلیت تعویض ۶ سرعته دستی و نیمه فول
  • سهند تیپ N329 به عنوان تیپ ۳ بنزین با گیربکس CVT اتوماتیک با قابلیت تعویض ۶ سرعته دستی و فول آپشن

کاتالوگ سهند و انواع تیپهای سهند

امنيت سهند

همانطور که میدانید امنیت خودروهای تیبا و ساینا در سطح قابل قبولی نیست و میتوان انتظار داشت سایپا سهند نیز با پلتفرم یکسان ایمنی چندان مناسبی نداشته باشد البته که سیستم کنترل پایداری یا آپشنهایی نظیر ترمز اضطراری یا رادار نقطه کور در نسخه های فول آپشن امنیت بهتری را نسبت به ساینا برای این خودرو به ارمغان می آورد اما به صورت کلی بدنه این خودرو در تصادفات ضعیف نشان داده است.

ارزش خريد سهند

با توجه به اینکه هنوز قیمت سایپا سهند مشخص نشده است نمیتوان ارزش خرید دقیقی برای این خودرو متصور بود اما به طور کلی اگر این خودرو فاصله قیمتی کمی نسبت به ساینا S اتوماتیک داشته باشد و نسبت به محصولات دنده دستی ایران خودرو نظیر رانا پلاس یا 207 تیپ 5 قیمتی کمتر داشته باشد با توجه به آپشنهای رفاهی مناسب و ظاهر به روز و قابل قبول میتوان فروش بسیار خوبی را تجربه کند و ارزش خرید مناسبی در این رده قیمتی داشته باشد. خصوصا نسخه اتوماتیک که اگر با قیمتی مناسب عرضه شود میتواند در رده قیمت محصولات اقتصادی به دلیل بازار بسته ایران یکه تازی کنید!

10
0 5.5

رقبای سهند

از رقبای سایپا سهند صرفا میتوان به خودروهای با پلت فرم یکسان X200 نظیر ساینا GX و ساینا S اتوماتیک اشاره کرد، اما اگر رقبای کارکرده سگمنت B را هم بخواهیم با این خودرو مقایسه کنیم میتوان از رانا پلاس، رانا پلاس پانوراما و 206 صندوق دار نام برد و باید دید که سایپا سهند چه اختلاف قیمتی نسبت به این خودروها پیدا میکنند تا بتوانیم تصمیم بگیریم خرید سهند دنده ای یا اتوماتیک منطقی هست یا خیر. اما به صورت کلی اگر بحث پیشرانه برایتان از موارد اولویت دار است و خیلی درگیر و بند ظاهر و آپشن و ... نیستید خرید گزینه هایی نظیر رانا پلاس یا 206 صندوقدار کارکرده منطقی تر به نظر میرسد!


مشخصات فنی سهند

نام لاتین خودرو Sahand
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی B
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1401
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1503 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 5 سرعته دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 90 اسب بخار در دور بر دقيقه
گشتاور 137 نيوتن متر در دور بر دقيقه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب غیر مستقل با فنر پیچشی
نوع فرمان هیدرولیکی
طول 4215 میلیمتر
عرض 1677 میلیمتر
ارتفاع 1485 میلیمتر
فاصله محوری 2410 میلیمتر
وزن 1220 کیلوگرم
رینگ و لاستیک جلو 185/60R14
رینگ و لاستیک عقب 185/60R14
حجم باک 41 لیتر
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا رادیو پخش-USB
غربیلک فرمان فرمان دی کات
سیستم صندلی های جلو صندلی 4 حالته شاگرد-صندلی 6 حالته راننده-روکش پارچه
سیستم صندلی های عقب ایروفیکس-روکش پارچه
سیستم روشنایی جلو مه شکن-اتولایت-دیلایت-چراغ بدرقه-تنظیم دستی ارتفاع چراغ
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سامانه پایش باد تایرها
سیستمهای کمکی راننده سنسور عقب-کنترل حرکت در سربالایی
سیستم آینه ها آینه جانبی برقی
سیستم شیشه ها برقی
سایر موارد خروجی 12 ولت-دستگیره آسان بازشو
کیسه های هوا دو عدد راننده و سرنشین جانبی
سیستم های امنیتی و حفاظتی دزدگیر درهای جانبی-کمربند 3 نقطه ای-سیستم هشدار نبستن کمربند
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری هیدرولیکی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل کشش و پایداری-ترمز اضطراری-ABS-EBD
نام لاتین خودرو Sahand
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی B
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1401
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1503 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 5 سرعته دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 77 اسب بخار در دور بر دقيقه
گشتاور 116 نيوتن متر در دور بر دقيقه
نوع سوخت دوگانه سوز
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب غیر مستقل با فنر پیچشی
نوع فرمان هیدرولیکی
طول 4215 میلیمتر
عرض 1677 میلیمتر
ارتفاع 1485 میلیمتر
فاصله محوری 2410 میلیمتر
رینگ و لاستیک جلو 185/60R14
رینگ و لاستیک عقب 185/60R14
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا رادیو پخش-USB
غربیلک فرمان فرمان دی کات
سیستم صندلی های جلو صندلی 4 حالته شاگرد-صندلی 6 حالته راننده-روکش پارچه
سیستم صندلی های عقب ایروفیکس-روکش پارچه
سیستم روشنایی جلو مه شکن-اتولایت-دیلایت-چراغ بدرقه-تنظیم دستی ارتفاع چراغ
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سامانه پایش باد تایرها
سیستمهای کمکی راننده سنسور عقب-کنترل حرکت در سربالایی
سیستم آینه ها آینه جانبی برقی
سیستم شیشه ها برقی
سایر موارد خروجی 12 ولت-دستگیره آسان بازشو
کیسه های هوا دو عدد راننده و سرنشین جانبی
سیستم های امنیتی و حفاظتی دزدگیر درهای جانبی-کمربند 3 نقطه ای-سیستم هشدار نبستن کمربند
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری هیدرولیکی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل کشش و پایداری-ترمز اضطراری-ABS-EBD
نام لاتین خودرو Sahand
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی B
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1401
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1503 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 5 سرعته دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 90 اسب بخار در دور بر دقيقه
گشتاور 137 نيوتن متر در دور بر دقيقه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب غیر مستقل با فنر پیچشی
نوع فرمان هیدرولیکی
طول 4215 میلیمتر
عرض 1677 میلیمتر
ارتفاع 1485 میلیمتر
فاصله محوری 2410 میلیمتر
رینگ و لاستیک جلو 185/60R14
رینگ و لاستیک عقب 185/60R14
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا مانیتور 7 اینچی-USB-بلندگو عقب 2 عدد
غربیلک فرمان فرمان دی کات-کنترل سیستم صوتی
سیستم صندلی های جلو صندلی 4 حالته شاگرد-صندلی 6 حالته راننده-روکش پارچه و چرم
سیستم صندلی های عقب ایروفیکس-روکش پارچه و چرم
سیستم روشنایی جلو مه شکن-اتولایت-دیلایت-چراغ بدرقه-تنظیم دستی ارتفاع چراغ
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سامانه پایش باد تایرها
سیستمهای کمکی راننده دوربین عقب-سنسور عقب-کنترل حرکت در سربالایی
سیستم آینه ها آینه جانبی برقی گرمکن دار
سیستم شیشه ها برقی
سایر موارد خروجی 12 ولت-دستگیره آسان بازشو-تریم داخلی 2 رنگ
کیسه های هوا دو عدد راننده و سرنشین جانبی
سیستم های امنیتی و حفاظتی دزدگیر درهای جانبی-کمربند 3 نقطه ای-سیستم هشدار نبستن کمربند
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری هیدرولیکی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل کشش و پایداری-ترمز اضطراری-ABS-EBD
نام لاتین خودرو Sahand
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی B
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1401
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1503 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 5 سرعته دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 77 اسب بخار در دور بر دقيقه
گشتاور 116 نيوتن متر در دور بر دقيقه
نوع سوخت دوگانه سوز
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب غیر مستقل با فنر پیچشی
نوع فرمان هیدرولیکی
رینگ و لاستیک جلو 185/60R14
رینگ و لاستیک عقب 185/60R14
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا مانیتور 7 اینچی-USB-بلندگو عقب 2 عدد
غربیلک فرمان فرمان دی کات-کنترل سیستم صوتی
سیستم صندلی های جلو صندلی 4 حالته شاگرد-صندلی 6 حالته راننده-روکش پارچه و چرم
سیستم صندلی های عقب ایروفیکس-روکش پارچه و چرم
سیستم روشنایی جلو مه شکن-اتولایت-دیلایت-چراغ بدرقه-تنظیم دستی ارتفاع چراغ
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سامانه پایش باد تایرها
سیستمهای کمکی راننده دوربین عقب-سنسور عقب-کنترل حرکت در سربالایی
سیستم آینه ها آینه جانبی برقی گرمکن دار
سیستم شیشه ها برقی
سایر موارد خروجی 12 ولت-دستگیره آسان بازشو-تریم داخلی 2 رنگ
کیسه های هوا دو عدد راننده و سرنشین جانبی
سیستم های امنیتی و حفاظتی دزدگیر درهای جانبی-کمربند 3 نقطه ای-سیستم هشدار نبستن کمربند
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری هیدرولیکی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل کشش و پایداری-ترمز اضطراری-ABS-EBD
نام لاتین خودرو Sahand
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی B
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1401
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1503 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس CVT اتوماتیک با قابلیت تعویض 6 سرعته دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 90 اسب بخار در دور بر دقيقه
گشتاور 137 نيوتن متر در دور بر دقيقه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب غیر مستقل با فنر پیچشی
نوع فرمان برقی
رینگ و لاستیک جلو 185/60R14
رینگ و لاستیک عقب 185/60R14
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا مانیتور 7 اینچی-USB-بلندگو عقب 2 عدد
غربیلک فرمان فرمان دی کات-کنترل سیستم صوتی
سیستم صندلی های جلو صندلی 4 حالته شاگرد-صندلی 6 حالته راننده-روکش پارچه و چرم
سیستم صندلی های عقب ایروفیکس-روکش پارچه و چرم
سیستم روشنایی جلو مه شکن-اتولایت-دیلایت-چراغ بدرقه-تنظیم دستی ارتفاع چراغ
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سامانه پایش باد تایرها
سیستمهای کمکی راننده کروز کنترل-دوربین عقب-سنسور عقب-کنترل حرکت در سربالایی
سیستم آینه ها آینه جانبی برقی گرمکن دار
سیستم شیشه ها برقی
سایر موارد خروجی 12 ولت-دستگیره آسان بازشو-تریم داخلی 2 رنگ
کیسه های هوا دو عدد راننده و سرنشین جانبی
سیستم های امنیتی و حفاظتی دزدگیر درهای جانبی-کمربند 3 نقطه ای-سیستم هشدار نبستن کمربند
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری برقی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل کشش و پایداری-ترمز اضطراری-ABS-EBD
نام لاتین خودرو Sahand
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی B
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1401
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1503 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس CVT اتوماتیک با قابلیت تعویض 6 سرعته دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 90 اسب بخار در دور بر دقيقه
گشتاور 137 نيوتن متر در دور بر دقيقه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب غیر مستقل با فنر پیچشی
نوع فرمان برقی
رینگ و لاستیک جلو 185/60R14
رینگ و لاستیک عقب 185/60R14
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا مانیتور 7 اینچی-USB-بلندگو عقب 2 عدد-2 عدد توییتر
غربیلک فرمان فرمان دی کات-کنترل سیستم صوتی
سیستم صندلی های جلو صندلی 4 حالته شاگرد-صندلی 2 حالته برقی راننده با گرمکن-روکش پارچه و چرم
سیستم صندلی های عقب ایروفیکس-روکش پارچه و چرم
سیستم روشنایی جلو مه شکن-اتولایت-دیلایت-چراغ بدرقه-تنظیم دستی ارتفاع چراغ
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سامانه پایش باد تایرها-سنسور باران
سیستمهای کمکی راننده تشخیص نقطه کور-دوربین عقب-سنسور عقب-سیستم ورود و استارت بدون کلید-کنترل حرکت در سربالایی
سیستم آینه ها آینه جانبی برقی گرمکن دار
سیستم شیشه ها برقی-شیشه دودی عقب
سایر موارد خروجی 12 ولت-دستگیره آسان بازشو-تریم داخلی 2 رنگ-رینگ آلومینیومی
کیسه های هوا دو عدد راننده و سرنشین جانبی
سیستم های امنیتی و حفاظتی سیستم هشدار دهنده بازبودن درب خودرو-ورود بدون کلید-استارت دکمه ای-دزدگیر درهای جانبی-کمربند 3 نقطه ای-سیستم هشدار نبستن کمربند
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری برقی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل کشش و پایداری-ترمز اضطراری-ABS-EBD

عکس سهند

نمای عقب سهند

نمای عقب سهند

نمای داخلی سهند

نمای داخلی سهند

ماشین سهند

ماشین سهند

نمای داخلی مشکی نقره ای سهند

نمای داخلی مشکی نقره ای سهند

نمای داخلی کرم مشکی سهند

نمای داخلی کرم مشکی سهند

نمای جانبی سهند

نمای جانبی سهند

نمای سقف سهند

نمای سقف سهند

خودروی سهند پارس خودرو

خودروی سهند پارس خودرو

سهند نمای کابین

سهند نمای کابین

خط تولید سهند

خط تولید سهند

خط تولید سهند

خط تولید سهند

سهند سفید

سهند سفید

سهند قرمز

سهند قرمز

نمای عقب سهند

نمای عقب سهند

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

10 دیدگاه ها برای "سهند"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
احسان
مهمان

چرا داخلی سهند و اطلس یکین

z4car
مدیر

سلام احسان جان
همانطور هم که در مقاله اشاره شده اطلس ، نسخه هاچبک سهند می‌باشد و اشتراکات زیادی با یکدیگر دارند.
ممنون از همراهی شما.

مرتضی
مهمان

رانا پلاس خیلی خیلی بهتره
این قوطی حلبی چیه
همون پرایده دیگه

Vanda
مهمان

خداییش چرا فارسی مینویسن باز اینو خوب نوشتن ولی کوییکو انگار ممد ۲ ساله نوشته بود ! یکم نستعلیق باشه خیلی بهتره

سامان
مهمان

ساینا پیشرفته!
قطعا رانا بهتره برای خانواده ها

غلامی
مهمان

اسم سایپا میاد باید فرار کنی

shahrooz
مهمان

من از نزدیک دیدم متریال داخلش خیلی بهتر شده

حمید
مهمان

این ماشین همون پرایده که فقط خوشگلش کردن ! عین قوطی کبریت میمونه

میترا
مهمان

خیلی خوشگل شده سایپا خیلی بیشرفت کرده افرین

-
مهمان

آفرین به شما که انقدر خوش بینی که داری سایپا را تشویق میکنی