اطلس سایپا

بروزرسانی در: پنج شنبه 12 بهمن 02 ساعت 14:35
اطلس سایپا

بررسی اطلس سایپا

سال ۱۳۹۳ گروه خودروسازی سایپا نسخه هاچبک تیبا را با نام تیبا ۲ بر روی پلت فرم X200 در سگمنت B روانه بازار کرد که در آن زمان استقبال نسبتا خوبی به واسطه قیمت مناسب و جمع و جور بودن این خودرو به ویژه از طرف خانمها و جوانان صورت گرفت. حدود ۴ سال بعد در سال ۱۳۹۷  سایپا نسخه فیس لیفت تیبا ۲ را با نام کوییک به بازار عرضه کرد و این خودرو هم فروش نسبتا خوبی را تجربه کرد، میزان فروش این خودرو انقدر بالا بود که سایپا هنوز که هنوزه در سال ۱۴۰۲ نیز  کوییک را در انواع و اقسام تیپها به بازار عرضه میکند! باز هم سایپا دست از سر این خودرو برنداشته و مجددا کوییک را فیس لیفت کرده و قرار است با نام اطلس در سال ۱۴۰۲ یا ۱۴۰۳ به بازار عرضه کند و به طور خلاصه اطلس دومین فیس لیفت از تیبا ۲ به حساب می آید. اطلس سایپا از همان پیشرانه معروف ۸ سوپاپ بهره میبرد وقرار است در ۴ تیپ مختلف S و G برای گیربکسهای دنده‌ای و L  و E برای گیربکسهای اتوماتیک روانه باز شود. این نامگذاری را برای خودروهای دنده‌ای قبلا برای کوییک و ساینا احتمالا شنیده‌اید که نسخه های S با آپشنهای کمتر و نسخه های G با آپشنهای بیشتر عرضه شده اند که این مورد در رابطه با اطلس سایپا نیز صدق میکند و اطلس S و G به ترتیب خودروهایی دنده ای از نوع ۵ سرعته با آپشنهایی کمتر و بیشتر هستند. در رابطه با نسخه های با گیربکس اتوماتیک هم نسخه L به معنی تیپ لو آپشن و نسخه E به معنی تیپ فول آپشن می باشد که البته هر دو با گیربکس اتوماتیک CVT می باشند.

اطلس سایپا

جالب است بدانید خودروی اطلس به نوعی نسخه هاچبک سهند می باشد و از جهات زیادی با سهند سایپا اشتراک دارد، این اشتراکات شامل پلت فرم یکسان، کاپوت و چراغهای جلو مشابه، کابین مشابه و مشخصات فنی مشابه می باشد! اگر بخواهیم خیلی دقیق توضیح دهیم همانطور که تیبا ۲ نسخه هاچبک تیبا و کوییک نسخه هاچبک ساینا می باشد، اطلس نیز نسخه هاچبک سهند می باشد و بعد از گذشت یک دهه هنوز در بخش فنی شاهد تغیرات خاصی نیستیم جز اینکه کمی این پیشرانه M15  بهبود یافته است و به نام M15 GSI شناخته میشود که جمعا ۳ اسب بخار  و ۹ نیوتن متر گشتاور بیشتر دارد و کل پیشرفت این ۱۰ سال در همین افزایش توان و گشتاور خلاصه میشود! و این یعنی اینکه پلت فرم X200 سایپا تا به امروز درآمد زایی خوبی برای سایپا داشته است از تیبا گرفته تا سهند و معلوم نیست آیا در سالهای آتی نیز باز هم با همین پیشرانه و پلت فرم، فیس لیفت خواهیم داشت یا خیر! در ادامه با نقد و بررسی اطلس سایپا به همراه مشخصات اطلس و مزایا و معایب آن با Z4Car همراه باشید.

طراحی بیرونی اطلس سایپا

سایپا اطلس در نمای ظاهری پیشرفتهای خوبی نسبت به کوییک داشته است و از همان کاپوت و چراغهای جلوی سهند بهره میبرد و صرفا در نمای جلویی، جلوپنجره و سپرها تغییر کرده اند. فرم جلو پنجره بزرگ این خودرو ما را به یاد محصولاتی مثل فورد فیستا می اندازد که البته این قیاس حتی در ظاهر هم شاید کمی خنده دار به نظر برسد! جلو پنجره در فورد فیستا در نسخه های قدیمی دارای خطوط افقی می باشد اما در اطلس این خطوط به صورت عمودی جلوپنجره را پوشانده اند.

شباهت اطلس سایپا و فورد فیستا

مشابه سهند خطوط برآمده روی کاپوت جلوه خوبی را به نمای جلویی اطلس داده است و میتوان از واژه قابل قبول و بعضا زیبا برای نمای جلویی اطلس استفاده کرد. وقتی از کنار به نمای جانبی اطلس نگاه میکنیم تفاوت چندانی را با کوییک نمیبینیم و صرفا یک سری تغییرات جزئی نظیر رینگهای جدید و دستگیره دربهای جدید را مشاهده میکنیم. در نمای عقبی نیز شاهد چراغهای نسبتا بزرگی هستیم که دو تکه هستند و گویی طراحی این چراغها که به صورت C شکل می باشد از چراغهای عقب رنو مگان نسل سوم الهام گرفته شده است. در وسط صندوق و بین چراغها لوگوی سایپا دیده میشود و نام اطلس نیز به فارسی در زیر لوگو جای داده شده است!

اطلس سایپا

طراحی کابین و امکانات رفاهی و ایمنی اطلس سایپا

وقتی به کابین اطلس وارد میشویم با فضای نسبتا متفاوتی نسبت به کوییک مواجه میشویم چرا که دارای دریچه های تهویه به صورت گرد می باشد و از تریم دو رنگ در کابین استفاده شده است و این دو رنگ بودن روی داشبورد خودرو نیز اعمال شده است که حس خوبی را القا میکند. در تریم دو رنگی که ما مشاهده میکنیم از رنگ کرم استفاده شده است که کابین را دلبازتر از قبل کرده است. یک مانیتور ۷ اینچی نیز که امکانات مناسبی دارد در وسط داشبورد، بالای دو دریچه تهویه وسطی تعبیه شده است که امکانات مناسبی نظیر دوربین عقب را دارد. اهرم تعویض دنده‌ای که بر روی اطلس سایپا قرار گرفته است همان دسته دنده ای است که قبلا بر روی شاهین دیده ایم. به صورت کلی کابین اطلس سایپا نسبت به خودرویی نظیر کوییک کمی جزئی با کیفیت تر شده است و از متریال بهتر و نرم تر در کابین استفاده شده است که اگرچه این تغییر کیفیت خیلی عجیب و غریب نیست اما با ورود به کابین خودرو آن را حس خواهید کرد! صفحه کیلومتر و پشت آمپر نیز تغییر کرده است و شاهد یک کیلومتر شمار آنالوگ با طراحی نسبت اسپرت و یک کامپیوتر سفری در وسط کلاستر هستیم که اطلاعات خوبی نظیر مصرف سوخت، میزان پیمایش، دمای آب و ... را در بردارد.

داخل کابین اطلس

نمای داخلی اطلس سایپا

در بخش نمای داخلی اطلس  یک آپشن بسیار ایرانی پسند نیز در تیپهای G دنده ای و E اتوماتیک اطلس قرار داده شده است که پیش از این در کوییک یا ساینا شاهد نبودیم و آن چیزی نیست جز سانروف! البته اندازه سانروف چندان بزرگ نبوده اما نسبت به ابعاد و سگمنت خودرو قابل قبول است. به صورت کلی نمای داخلی اطلس در حد و اندازه های یک خودروی اقتصادی خوب ظاهر میشود و بهتر از قبل شده است. شایان ذکر است بخش نمای داخلی کابین اطلس دقیقا مشابه سهند سایپا می باشد و تفاوت خاصی بین آنها دیده نمیشود.

از امکانات ایمنی و آپشنهای رفاهی اطلس سایپا که در تیپ پایه اطلس S دنده ای موجود می باشد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

ترمز ESC+TSC+HAS+ABS+EBD+BAS، چراغ ترمز اضطراری، ۲ ایربگ، سیستم ضد سرقت ایموبلایز، هشدار دهنده امنیتی، هشدار نبستن کمربند ایمنی، کمربند ایمنی با مکانیزم کاهنده نیرو، سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک، نشانگر تعویض دنده GSI ، ایزوفیکس، سنسور پارک دنده عقب، قابلیت تنظیم ارتفاع چراغهای جلو، مه شکن جلو و عقب، سیستم محاسبه سفر، چراغهای همراهی تا درب منزل، دی لایت، صندلی راننده ۶ حالته دستی، صندلی سرنشین جلو ۴ حالته دستی، رادیو پخش  بلوتوث+USB+AUX ،غربلیک فرمان D کات، سیستم نمایشگر کنترل باد تایرها TPMS، اتو لایت، باربند اسپرت، دستگیره آسان باز شو، نشانگر سرویس دوره ای EPS، سیستم ناوبری و نقشه آفلاین، Mirror Link، قابلیت شارژ موبایل USB .

اطلس G دنده ای علاوه بر امکانات پایه اطلس S دنده‌ای از آپشنهای بیشتری نظیر مولتی مدیا با نمایشگر ۷ اینچی به جای رادیو، دوربین عقب، کنترل صدا از روی فرمان، صندلی با روکش چرم، آینه جانبی با قابلیت تاشو برقی، آنتن سقفی کوسه ای، تریم داخلی دو رنگ، سانروف، GLOBAL CLOSING، بدنه با سقف رنگی متمایز همراه با ملحقات رنگی بهره مند است.

اطلس L اتوماتیک نسبت به اطلس G آپشنهای کروز کنترل، اسپیدلیمیتر را بیشتر دارد اما آپشنهای سانروف، GLOBAL CLOSING و بدنه با سقف رنگی متمایز همراه با ملحقات رنگی را ندارد.

اطلس E اتوماتیک که به عنوان فول آپشن ترین نسخه اطلس شناخته میشود تمامی آپشنهای تیپ G و L را دارد بعلاوه اینکه از شیشه دودی عقب، سنسور باران ، توییتر ۲ عدد و رادار نقطه کور BSD نیز بهره مند است.

مشخصات اطلس 

بررسی و مشخصات اطلس سایپا :

در بخش فنی، سایپا اطلس از همان پیشرانه معروف تیبا و ساینا و کوییک که کمی بهبود یافته است بهره میبرد که ملقب به M15 GSI می‌باشد. تمام خانواده تیبا، ساینا و کوییک از پیشرانه M15 بهره میبرند که از تکنولوژی یک شرکت کره‌ای در آن استفاده شده است اما پیشرانه اطلس سایپا مشابه کوییک GX و ساینا GX ارتقاء پیدا کرده است و به فناوری زمان بندی متغیر سوپاپ های ورودی (VVT-i) مجهز شده و هدرز بر روی آن نصب شده است و نام این پیشرانه همانطور که اشاره شد M15 GSI نام دارد که همین پیشرانه روی سهند سایپا نیز استفاده خواهد شد. فناوری VVT-i که مخفف variable valve timing intelligence می باشد زمان بندی هوشمند متغیر سوپاپها نام دارد و باعث میشود وقتی دور موتور افزایش می یابد، سوپاپ هوا اندکی دیرتر باز می شود و اندکی دیرتر نیز بسته می شود و از این جهت راندمان پیشرانه بیشتر می‌ شود. در موتور M15 GSI تغییرات زیادی از جمله منیفولد دود، پیستون‌ها، سایز یاتاقان‌ها و فرم محفظه احتراق همراه با افزودن VVT انجام شده است و از جمله بهبودهایی که با این تغییرات در عملکرد فنی خودرو بوجود آمده است میتوان به مواردی نظیر در دسترس قرار گرفتن حداکثر گشتاور در دور موتور پایین‌تر ، مصرف سوخت کمتر و عدم نیاز به فشردن بیشتر پدال گاز اشاره کرد.

اطلس سایپا

این پیشرانه جدید با همه این تغییرات باعث شده است که قدرت اطلس سایپا از حدود ۸۷ اسب بخار به ۹۰ اسب بخار و گشتاور آن نیز از ۱۲۸ به ۱۳۷ نیوتن متر افزایش یابد. به طور کلی در بخش فنی اگرچه بهبودهای جزئی صورت گرفته است اما در عمل این تغییرات در بازدهی پیشرانه موثر واقع شده اند و برای خودرویی اقتصادی قابل تحمل است! کارشناسان Z4Car همچنان منتظر هستند که گروه خودروسازی سایپا حداقل از یک پیشرانه به روزتر و ۱۶ سوپاپ در خودروهای ملی استفاده کند که متاسفانه این مهم بعد از گذر سالیان سال همچنان محقق نشده است!

سایپا اطلس نیروی تولیدی از پیشرانه ۸ سوپاپ خود را از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی یا اتوماتیک CVT به چرخهای جلو منتقل میکند که باتوجه به وزن بیشتر اطلس نسبت به کوییک GX قطعا شتاب ضعیف تری از این خودرو شاهد هستیم! برخلاف خودروی سهند که تیپ دوگانه سوز هم داشت اما سایپا اطلس صرفا به صورت بنزینی به بازار عرضه خواهد شد. پارس خودرو به دلیل اینکه بتواند از نفوذ سر و صدای زیاد پیشرانه خصوصا در دور موتورهای بالا به کابین جلوگیری کند از نمد درب موتور در اطلس استفاده کرده است. به طور کلی سایپا اطلس در بخش فنی تفاوت خاصی را نسبت به کوییک GX و ساینا GX تجربه نکرده است و در بحث کیفیت سواری و سیستم تعلیق نیز مشابه همین خودروها می باشد.

نمای جانبی سایپا اطلس

سایپا اطلس از نظر ابعادی حدود ۳ سانتی متر دارای طول بیشتر و ۱.۵ سانتی متر ارتفاع بیشتر نسبت به کوییک می باشد و سایر مشخصات نظیر فاصله محوری  و ظرفیت باک تغییر خاصی نکرده است و به نوعی شاید بتوان گفت با یک خودروی هاچبک کراس مواجه هستیم!

سایپا اطلس طبق کاتالوگ در ۶ تیپ زیر عرضه خواهد شد که در ادامه به آنها میپردازیم.

انواع تیپهای اطلس سایپا

اطلس S تیپ ۱ با گیربکس ۵ سرعته دستی و فرمان هیدرولیکی و حداقل آپشنها

اطلس L تیپ ۱ با گیربکس اتوماتیک CVT و فرمان برقی به صورت نیمه فول

اطلس G تیپ ۲ با گیربکس ۵ سرعته دستی و فرمان هیدرولیکی و حداکثر آپشنها

اطلس E تیپ ۲ با گیربکس اتوماتیک CVT و فرمان برقی به صورت فول آپشن

در تصویر زیر نیز میتوانید تفاوت تیپهای ذکر شده در بالا را با یکدیگر مقایسه کنید.

تفاوت تیپهای مختلف اطلس

قیمت اطلس سایپا 

پیش بینی میشود قیمت اطلس سایپا در بازار آزاد حدود ۱۵ تا ۲۰% گرانتر از کوییک S باشد و با توجه به اینکه قیمت کوییک S در شهریور ۱۴۰۲ معادل ۳۴۵ میلیون تومان است قیمت اطلس دنده‌ای در حدود ۴۲۰ میلیون تومان خواهد بود و قیمت نسخه اتوماتیک اطلس سایپا چیزی در حدود ۴۸۰ میلیون تومان تخمین زده میشود. 

امنيت اطلس سایپا

همانطور که میدانید امنیت خودروهای تیبا و ساینا در سطح قابل قبولی نیست و میتوان انتظار داشت سایپا اطلس نیز با پلتفرم یکسان ایمنی چندان مناسبی نداشته باشد البته که سیستم کنترل پایداری با آپشن رادار نقطه کور در نسخه های فول آپشن امنیت بهتری را نسبت به کوییک برای این خودرو به ارمغان می آورد اما به صورت کلی بدنه این خودرو در تصادفات ضعیف نشان داده شده است.

ارزش خريد اطلس سایپا

با توجه به اینکه هنوز قیمت سایپا اطلس مشخص نشده است نمیتوان ارزش خرید دقیقی برای این خودرو متصور بود اما به طور کلی اگر این خودرو فاصله قیمتی کمی نسبت به کوییک R پلاس اتوماتیک داشته باشد و نسبت به محصولات دنده دستی ایران خودرو نظیر رانا پلاس پانوراما یا 207 تیپ 5 قیمتی کمتر داشته باشد با توجه به آپشنهای رفاهی مناسب و ظاهر به روز و قابل قبول میتوان فروش بسیار خوبی را تجربه کند و ارزش خرید مناسبی در این رده قیمتی داشته باشد. خصوصا نسخه اتوماتیک که اگر با قیمتی مناسب عرضه شود میتواند در رده قیمت محصولات اقتصادی به دلیل بازار بسته ایران یکه تازی کند! ذکر این نکته حائز اهمیت است که به احتمال زیاد مطابق سنوات گذشته به دلیل استقبال بیشتر نسخه هاچبک این خودرو یعنی اطلس قیمت بیشتری نسبت به نسخه سدان یعنی سهند داشته باشد که این مورد را قبلا در رابطه با قیمت بیشتر کوییک نسبت به ساینا یا قیمت بیشتر تیبا 2 نسبت به تیبا صندوقدار دیده ایم.

به روزرسانی 21 شهریور 1402 : قیمت اطلس G بدون احتساب مالیات و ... معادل ۳۴۴.۱۸۷.۰۰۰ تومان اعلام شد!

10
0 5.5

رقبای اطلس سایپا

از رقبای اطلس  صرفا میتوان به خودروهای با پلت فرم X200 نظیر کوییک GX ، کوییک R اتوماتیک و... اشاره کرد، اما اگر رقبای کارکرده سگمنت B را هم بخواهیم با این خودرو مقایسه کنیم میتوان از 206 و 207 نام برد و باید دید که سایپا اطلس چه اختلاف قیمتی نسبت به این خودروها پیدا میکند تا بتوانیم تصمیم بگیریم خرید اطلس دنده ای یا اتوماتیک منطقی هست یا خیر. اما به صورت کلی اگر بحث پیشرانه و امنیت بهتر برایتان از موارد اولویت دار است و خیلی در گیر و بند ظاهر و آپشن و ... نیستید خرید گزینه هایی نظیر207 تیپ 5 منطقی تر به نظر میرسد!


مشخصات فنی اطلس سایپا

نام لاتین خودرو Saipa Atlas
کلاس بدنه هاچبک کراس
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1398
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1497 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 5 سرعته دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 90 اسب بخار در 5250 دور بر دقيقه
گشتاور 137 نيوتن متر در 4000 دور بر دقيقه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب یکپارچه تیر پیچشی
نوع فرمان هیدرولیکی
طول 4020 میلیمتر
عرض 1685 میلیمتر
ارتفاع 1540 میلیمتر
فاصله محوری 2410 میلیمتر
حجم صندوق 285 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 185/65R14
رینگ و لاستیک عقب 185/65R14
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا رادیو-بلوتوث-usb-aux
غربیلک فرمان غربیلک دی کات
سیستم صندلی های جلو صندلی 6 حالته دستی راننده - صندلی 4 حالته دستی شاگرد
سیستم صندلی های عقب تاشو
سیستم روشنایی جلو چراغ روزتاب-چراغ‌های LED جلو-روشنایی اتوماتیک-تنظیم ارتفاع چراغها-مه شکن
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سنسور باد تایر
سیستمهای کمکی راننده سنسور پارک عقب
سیستم شیشه ها برقی
سایر موارد شارژ موبایل با USB-خروجی 12 ولت-کامپیوتر سفری-چراغ همراهی تا درب منزل-باربند اسپرت-دستگیره آسان بازشو-نمایشگر سرویس دوره ای
کیسه های هوا راننده و سرنشین جلو
سیستم های امنیتی و حفاظتی چراغ ترمز اضطراری-سیستم ضدسرقت-هشداردهنده امنیتی-هشدار نبستن کمربند ایمنی راننده-کمربند ایمنی با مکانیزم کاهنده نیرو
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری هیدرولیکی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل پایداری ESC-سیستم ABS-EBD-HSA-BAS-TCS
نام لاتین خودرو Saipa Atlas
کلاس بدنه هاچبک کراس
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1398
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1497 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 5 سرعته دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 90 اسب بخار در 5250 دور بر دقيقه
گشتاور 137 نيوتن متر در 4000 دور بر دقيقه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب یکپارچه تیر پیچشی
نوع فرمان هیدرولیکی
طول 4020 میلیمتر
عرض 1685 میلیمتر
ارتفاع 1540 میلیمتر
فاصله محوری 2410 میلیمتر
حجم صندوق 285 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 185/65R14
رینگ و لاستیک عقب 185/65R14
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا مانیتور 7 اینچی-توییتر 2عدد-نشانگر تعویض دنده-سیستم ناوبری نقشه آفلاین-میرور لینک
غربیلک فرمان دکمه‌های کنترلی فرمان-غربیلک دی کات
سیستم صندلی های جلو روکش چرم-صندلی 6 حالته دستی راننده - صندلی 4 حالته دستی شاگرد
سیستم صندلی های عقب تاشو-روکش چرم-ایزوفیکس
سیستم روشنایی جلو چراغ روزتاب-چراغ‌های LED جلو-روشنایی اتوماتیک-تنظیم ارتفاع چراغها-مه شکن
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سنسور باد تایر
سیستمهای کمکی راننده دوربین عقب-سنسور پارک عقب
سیستم شیشه ها برقی
سایر موارد بدنه با سقف رنگی متمایز-تریم داخلی دو رنگ-شارژ موبایل با USB-خروجی 12 ولت-آنتن کوسه‌ای-Global Closing-کامپیوتر سفری-چراغ همراهی تا درب منزل-باربند اسپرت-دستگیره آسان بازشو-نمایشگر سرویس دوره ای
کیسه های هوا راننده و سرنشین جلو
سیستم های امنیتی و حفاظتی چراغ ترمز اضطراری-سیستم ضدسرقت-هشداردهنده امنیتی-هشدار نبستن کمربند ایمنی راننده-کمربند ایمنی با مکانیزم کاهنده نیرو
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری هیدرولیکی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل پایداری ESC-سیستم ABS-EBD-HSA-BAS-TCS
نام لاتین خودرو Saipa Atlas
کلاس بدنه هاچبک کراس
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1398
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1497 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس اتوماتیک CVT
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 90 اسب بخار در 5250 دور بر دقيقه
گشتاور 137 نيوتن متر در 4000 دور بر دقيقه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب یکپارچه تیر پیچشی
نوع فرمان برقی
طول 4020 میلیمتر
عرض 1685 میلیمتر
ارتفاع 1540 میلیمتر
فاصله محوری 2410 میلیمتر
حجم صندوق 285 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 185/65R14
رینگ و لاستیک عقب 185/65R14
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا مانیتور 7 اینچی-توییتر 2عدد-نشانگر تعویض دنده-سیستم ناوبری نقشه آفلاین-میرور لینک
غربیلک فرمان دکمه‌های کنترلی فرمان-غربیلک دی کات
سیستم صندلی های جلو روکش چرم-صندلی 6 حالته دستی راننده - صندلی 4 حالته دستی شاگرد
سیستم صندلی های عقب روکش چرم-ایزوفیکس
سیستم روشنایی جلو چراغ روزتاب-چراغ‌های LED جلو-روشنایی اتوماتیک-تنظیم ارتفاع چراغها-مه شکن
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سنسور باد تایر
سیستمهای کمکی راننده دوربین عقب-سنسور پارک عقب-کروز کنترل
سیستم شیشه ها برقی
سایر موارد تریم داخلی دو رنگ-شارژ موبایل با USB-خروجی 12 ولت-آنتن کوسه‌ای-کامپیوتر سفری-چراغ همراهی تا درب منزل-باربند اسپرت-دستگیره آسان بازشو-نمایشگر سرویس دوره ای
کیسه های هوا راننده و سرنشین جلو
سیستم های امنیتی و حفاظتی استارت دکمه ای-ورود بدون کلید-چراغ ترمز اضطراری-سیستم ضدسرقت-هشداردهنده امنیتی-هشدار نبستن کمربند ایمنی راننده-کمربند ایمنی با مکانیزم کاهنده نیرو
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری برقی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل پایداری ESC-سیستم ABS-EBD-HSA-BAS-TCS
نام لاتین خودرو Saipa Atlas
کلاس بدنه هاچبک کراس
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1398
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1497 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس اتوماتیک CVT
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 90 اسب بخار در 5250 دور بر دقيقه
گشتاور 137 نيوتن متر در 4000 دور بر دقيقه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب یکپارچه تیر پیچشی
نوع فرمان برقی
طول 4020 میلیمتر
عرض 1685 میلیمتر
ارتفاع 1540 میلیمتر
فاصله محوری 2410 میلیمتر
حجم صندوق 285 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 185/65R14
رینگ و لاستیک عقب 185/65R14
استاندارد آلایندگی يورو 5
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا مانیتور 7 اینچی-توییتر 2عدد-نشانگر تعویض دنده-سیستم ناوبری نقشه آفلاین-میرور لینک
غربیلک فرمان دکمه‌های کنترلی فرمان-غربیلک دی کات
سیستم صندلی های جلو روکش چرم-صندلی 2 حالته برقی راننده با گرمکن - صندلی 4 حالته دستی شاگرد
سیستم صندلی های عقب روکش چرم-ایزوفیکس
سیستم روشنایی جلو چراغ روزتاب-چراغ‌های LED جلو-روشنایی اتوماتیک-تنظیم ارتفاع چراغها-مه شکن
سیستم روشنایی عقب مه شکن
سنسورهای پیش فعال سنسور باد تایر-سنسور باران
سیستمهای کمکی راننده دوربین عقب-تشخیص نقطه کور-سنسور پارک عقب-کروز کنترل
سیستم شیشه ها برقی-شیشه دودی عقب
سایر موارد بدنه با سقف رنگی متمایز-تریم داخلی دو رنگ-شارژ موبایل با USB-خروجی 12 ولت-آنتن کوسه‌ای-Global Closing-کامپیوتر سفری-چراغ همراهی تا درب منزل-باربند اسپرت-دستگیره آسان بازشو-نمایشگر سرویس دوره ای
کیسه های هوا راننده و سرنشین جلو
سیستم های امنیتی و حفاظتی استارت دکمه ای-ورود بدون کلید-چراغ ترمز اضطراری-سیستم ضدسرقت-هشداردهنده امنیتی-هشدار نبستن کمربند ایمنی راننده-کمربند ایمنی با مکانیزم کاهنده نیرو
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری برقی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل پایداری ESC-سیستم ABS-EBD-HSA-BAS-TCS

عکس اطلس سایپا

سانروف اطلس سایپا

سانروف اطلس سایپا

اطلس سایپا

اطلس سایپا

نمای عقب اطلس سایپا

نمای عقب اطلس سایپا

اطلس سایپا

اطلس سایپا

اطلس سایپا با تریم دو رنگ بدنه

اطلس سایپا

اطلس سایپا

نمای داخلی اطلس سایپا با تریم دو رنگ

نمای داخلی اطلس سایپا با تریم دو رنگ

چراغ عقب دو تکه اطلس سایپا

چراغ عقب دو تکه اطلس سایپا

نمای داخلی اطلس سایپا

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

9 دیدگاه ها برای "اطلس سایپا"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
ناشناس
مهمان
سلام . بنظر من در مورد طراحیش ، طراحی داخل افتضاح همون داخل کوییک زیباتره ! طراحی عقب عالی – طراحی جلو باید مقداری چراغ جلو کوچکتر شود و خطوط عمودی جلو پنجره افقی شود و بدنه ماشین از حالت تخم مرغی به خطوط شکسته و یکم کشیده تر تغییر کنه عالی میشه!در مورد موتورش کلا سایپا موتورهای خوب و کم استهلاکی داره و بنظرم تنها برگ برنده سایپا نسبت به ایرانخودرو همینه!حالا موتورشم به خاطر زمانبندی متغییر سوپاپها کمی قویتر شده و از پس هیکل خودرو به خوبی بر میاد و ای کاش سایپا یه فکر اساسی هم بابت… بیشتر
موسوی
مهمان

در مقایسه با ۲۰۶ تیپ ۲ به دلیل قدرت موتور بالاتر و استهلاک کمتر و هزینه های نگه داری و تعمیر کمتر و مصرف سوخت کمتر قطعا گزینه بهتریه.نسبت به تیپ ۲ و ۳ ارزش خرید خیل بالاتری داره.

زانیار
مهمان

میخپای بگی ظاهر این بهتره ۲۰۷عه؟؟؟؟

رضا
مهمان

قطعاااا ۲۰۷ میگیرم

حنانه
مهمان

اگر بانوان ایران با مهریشون اینو نخرن هیچکس نمیخره

سعید
مهمان

خیلییییی زشته خداییش کی میخره اخه

علیرضا
مهمان

قیمت اطلس چقدر هست ایا کیفتش خوبه ؟

سعید
مهمان

مگه میشه ایران بزنه و کیفیتش خوب باشه؟ جوک میگی ، فقط شاهین خوبه

milad
مهمان

یه مقدار از کوییک گران تر هست