پژو ۲۰۷ موتور TU3

بروزرسانی در: سه شنبه 24 بهمن 02 ساعت 15:14
پژو 207 موتور TU3

بررسی پژو ۲۰۷ موتور TU3

گروه صنعتی ایران خودرو در سال ۱۳۸۰ بود که مونتاژ و تولید خانواده ۲۰۶ را در دستور کار قرار داد و این خودرو به واسطه طراحی جوان پسند به یکی از محبوب ترین خودروهای بازار ایران بدل شد، به واسطه همین موفقیت، ایران خودرو در سال ۱۳۸۸ به سراغ ۲۰۶ پلاس که در ایران به نام ۲۰۷ شناخته میشود رفت و مونتاژ این خودرو را تا سال ۱۳۹۲ ادامه داد و بعد از اعمال تحریمها و عدم همکاری پژو با ایران تولید و مونتاژ این خودرو نیز متوقف شد. بعد از سه الی ۴ سال وقفه، در سال ۱۳۹۵ بود که ایران خودرو دست به فیس لیفت جزئی ۲۰۷  زد که متاسفانه دیگر کیفیت نسخه های قبلی را نداشت و فقط از نظر ظاهر و امکانات کمی به روز تر شده بود و حسابی ایرانیزه شده بود. این محصول ایران خودرو هنوز که هنوزه بر روی خطوط تولید قرار داد و انگار ایران خودرو قصد دل کندن از این خودر را ندارد و حتی حاضر نیست به سراغ مونتاژ ۲۰۷ واقعی برود !

این روزها پژو ۲۰۷ با اسامی و تیپهای زیادی روانه بازار میشود که ۲ تا از جدیدترین تیپهای ۲۰۷ که قرار است سال ۱۴۰۲ به بازار عرضه شود عبارتند از ۲۰۷ با موتور TU3 و ۲۰۷ با پیشرانه و داشبورد تیپ ۵ که هر دوی آنها برای نگارنده این مطلب عجیب است ! اولا چرا باید خودرویی که سالیان سال با پیشرانه قابل قبول tu5 روی خط تولید بوده با پیشرانه ضعیف تر tu3 عرضه شود و ثانیا چرا خودرویی که حداقل اصالتی داشت با داشبورد ۲۰۶ عرضه شود! بگذریم که کیفیت مونتاژها در این سالها چقدر پایین آمده است و ایرادات عجیب و غریبی توسط مصرف کنندگان این خودروها گزارش میشود. در این مقاله میخواهیم به بررسی پژو ۲۰۷ TU3 بپردازیم و شما را با تمام جوانب این خودرو آشنا کنیم و ببینیم آیا اصلا ارزش خرید دارد یا خیر؟ با Z4Car همراه باشید.

در بحث طراحی ظاهری همه افراد با این خودرو آشنا هستند و شاید نیاز به توضیح خاصی نباشد، فقط اینکه این خودرو در نمای جلویی نسبت به ۲۰۶ تغییرات محسوسی را تجربه کرده است و این تغییرات شامل چراغهای بزرگ تر و کاپوت برآمده تر می‌باشد و در نمای جانبی و عقبی غیر از گرافیک چراغها تغییرات قابل توجهی را شاهد نیستیم و به طور کلی دوست داشتن طراحی ۲۰۷ سلیقه ای می باشد چرا که خیلی ها هنوز هم با طراحی ۲۰۶ ارتباط بیشتری برقرار میکنند و به نظرشان هارمونی بیشتری با دیگراجزای بدنه دارد، اینکه طراحی کدام جذاب تر و هماهنگ تر است را به شما میسپاریم!

در بخش نمای داخلی خوشبختانه پژو ۲۰۷ با پیشرانه TU3 کابین ۲۰۶ را ندارد و اصالت خود را حداقل در این بخش حفظ کرده است! البته که آپشنهای ۲۰۷ های قدیمی تر را ندارد و از نظر امکانات مشابه ۲۰۶ تیپ ۲ می باشد و این یعنی خبری از فرمان برقی و ترمز عقب دیسکی و رینگ الومینیومی نیست و فقط کروز کنترل را نسبت به ۲۰۶ تیپ ۲ اضافه تر دارد.

خب بریم سراغ کسل کننده ترین بخش پژو ۲۰۷ تی یو ۳ و آن هم مشخصات فنی ! پژو ۲۰۷ TU3 از همان پیشرانه مشابه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ بهره میبرد که ۱۳۶۰ سی سی ۸ سوپاپ ! می باشد و قادر به تولید ۷۵ اسب بخار قدرت و ۱۱۸ نیوتن متر گشتاور است که اعداد و ارقامی نا امید کننده است و یک رانندگی کسل کننده و به دور از هیجانرا نوید میدهد!

این خودرو حدود ۱۰۶۰ کیلوگرم وزن دارد که نسبت به پژو ۲۰۶ تیپ ۲ حدود ۳۵ کیلوگرم سنگین تر است و عجیب اینجاست که شتاب صفر تا صد پژو ۲۰۷ تی یو ۳ طبق اعلام ایران خودرو ۱۱.۶ ثانیه اعلام شده است که ۱۰۰% اشتباه تایپی است؛ چرا که پژو ۲۰۶ تیپ ۲ طبق اعلام کارخانه شتابی ۱۴.۱ ثانیه ای دارد که البته در عمل این عدد به حدود ۱۶ الی ۱۷ ثانیه میرسد و برای پژو ۲۰۷ با وزن کمی سنگین تر میتوان انتظار داشت این عدد در عمل از ۱۷ ثانیه هم فرار تر رود که برای تولید ملی در سال ۱۴۰۲ کمی عجیب به نظر میرسد. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو حدود ۶.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است که نسبت به پیشرانه TU5 بهینه تر است و باید در این خودرو به همین مورد دلمان را خوش کنیم.

در رابطه با سیستم تعلیق و کیفیت رانندگی و هندلینگ نیز مطلب خاصی نمیتوان گفت چرا که این خودرو نیز مشابه همه ۲۰۷ ها و ۲۰۶ های جدید سواری نسبتا خشکی دارد، صدای ادوات داخلی بعد از چند هزار کیلومتر به گوش میرسد و هندلینگ نامناسبی در پیچهای کمی شدید از خود نشان میدهد.

به صورت کلی از مزایای پژو ۲۰۷ tu3 میتوان به ظاهر جذاب تر نسبت به ۲۰۶ ،استهلاک پایین، بازار خوب، مصرف سوخت پایین ، ابعاد مناسب برای استفاده شهری نام برد و از معایب آن میتوان به کیفیت پایین مونتاژ ، پیشرانه ضعیف ، کشش نامناسب در سربالایی ها ، سواری خشک و هندلینگ نامناسب اشاره کرد.

امنيت پژو ۲۰۷ موتور TU3

متاسفانه بعد از گذشت این همه سال هنوز سیستم کنترل پایداری و ایربگهای جانبی به صورت قانون اجباری در ایران درنیامده است و همین امر باعث میشود که این خودرو ایمنی بالایی نداشته باشد، بگذریم از اینکه چقدر کیفیت 206 و 207 نسبت به دو دهه گذشته کاهش یافته اند و امنیت به مراتب کمتری نسبت به تولیدات دهه 80 تا 90 دارند.

ارزش خريد پژو ۲۰۷ موتور TU3

قیمت کارخانه ای پژو 207 TU3 در مرداد 1402 در حدود 324 میلیون تومان می باشد و در بازار ازاد نیز قیمتی در حدود 530 میلیون تومان دارد، در این رده قیمتی با توجه به پیشرانه 8 سوپاپ TU3 نمیتوان ارزش خرید چندان بالایی برایش در نظر گرفت، حداقل من یکی نمیتوانم با این پیشرانه کنار بیایم و پیشنهاد میکنم به سراغ خودروهای کارکرده یا حتی صفر در این رده قیمتی با پیشرانه توانمندتر نظیر 207 تیپ 5 صفر یا ساندرو دنده ای مدل 95 یا برلیانس H320 1.5 لیتری دنده‌ای مدل 96 بروید.

10
0 4.5

رقبای پژو ۲۰۷ موتور TU3

از جدی ترین رقبای پژو 207 TU3 میتوان به پژو 207 تیپ 5 و پژو 206 تیپ 3 سقف شیشه ای اشاره کرد که 2 تای آنها یعنی 207 تی یو 3 و 206 سقف شیشه ای با موتور 1360 سی سی 8 سوپاپ هستند و پژو 207 تیپ 5 با پیشرانه قابل قبول TU5 و البته داشبورد 206 است که بین این خودروها پیشنهاد میشود به سراغ 206 تیپ 5 بروید که طبق شنیده ها سیستم برق آنها برند بوس می باشد و همین امر باعث میشود ارزش خرید بیشتری نسبت به دو خودروی دیگر در رنج قیمتی یکسان داشته باشد.


مشخصات فنی پژو ۲۰۷ موتور TU3

نام لاتین خودرو peugeot 207 TU3
کلاس بدنه هاچ بک
سگمنت جهانی B
کشور سازنده ایران
سال طراحی 1389
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده ایران خودرو
حجم موتور 1360 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 5 دنده دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 75 اسب بخار در دور بر دقيقه
گشتاور 118 نيوتن متر در دور بر دقيقه
حداکثر سرعت 190 کيلومتر بر ساعت
شتاب 0-100 14.1 ثانيه
ضريب تراکم 9.6
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون با فنر پیچشی و میله
سیستم تعلیق عقب نیمه مستقل
نوع فرمان هیدرولیکی
طول 3872 میلیمتر
عرض 1669 میلیمتر
ارتفاع 1441 میلیمتر
فاصله محوری 2443 میلیمتر
وزن 1059 کیلوگرم
حجم صندوق 245 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 185/65R14
رینگ و لاستیک عقب 185/65R14
مصرف سوخت شهری 9.9 لیتر در صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی 6.3 لیتر در صد کیلومتر
مصرف سوخت جاده ای 5.6 لیتر در صد کیلومتر
حجم باک 50 لیتر
استاندارد آلایندگی يورو 4
سیستم تهویه مطبوع اتوماتيك
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا سيستم مالتي مديا با پورت USB - بلندگو درهاي جلو و عقب
غربیلک فرمان كليدهاي كنترل روی غربيلك فرمان
سیستم صندلی های جلو صندلي راننده و سرنشين با قابليت تنظيم بصورت دستي-پشت سری قابل تنظيم
سیستم صندلی های عقب ايزوفيكس-پشت سری قابل تنظيم
سیستم روشنایی جلو مه شكن-قابليت تنظيم ارتفاع نور چراغ جلو از داخل خودرو-چراغ روز
سیستم روشنایی عقب مه شكن-روشن شدن چراغ هاي عقب همزمان با چراغ روز
سیستمهای کمکی راننده سنسور دنده عقب-دوربين دنده عقب-كروز كنترل
سیستم آینه ها آينه هاي جانبي برقي راهنما دار هم رنگ بدنه
سیستم شیشه ها شيشه بالابر برقي درهاي جلو و عقب
سایر موارد تريم خاكستري
کیسه های هوا راننده و سرنشين جلو
سیستم های امنیتی و حفاظتی ايموبيلايزر-قفل مركزي با ريموت-كمربندهاي ايمني سرنشينان جلو 3 نقطه اي با قابليت تنظيم ارتفاع-كمربند سرنشينان عقب 3 نقطه اي
ترمزهای جلو: ديسكی
ترمزهای عقب كاسه ای
سیستم فرمان و هدایت پذیری هيدروليكي
سیستم های ترمز و پایداری سيستم ترمز ضد قفل (ABS و EBA)

عکس پژو ۲۰۷ موتور TU3

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

25 دیدگاه ها برای "پژو ۲۰۷ موتور TU3"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
ابوالفضل
مهمان

خیلی کم مصرف قدرت موتورشم خوبه مثل همه ی پژو هاس

ابوالفضل
مهمان

من ک خریدم تیپ ۳ والا راضیم

ارش
مهمان

قیافه ۲۰۶ خیلی بهتر از ۲۰۷ عه هنوزم ، قبول داری؟؟؟؟

بهرام
مهمان

کاش یه زمانی برسه توی معایبای ایرانیا نزنی کیفیت ساخت پایین

مهدی
مهمان

برلیانس h320 خیلی زنونه ست خداییش تابلوعه برای مرد

متین
مهمان

بجا اینکه بیان بهترش کنن همش خرابتر میکنن ۱۰۰٪ ۲۰۷ تیلپ پنج انتخاب منه

ستایش
مهمان

خداییش تعداد سرنشیناش ۵ نیست باید برنن ۴

امیر
مهمان

به عنوان یک امیر میگم که بیاد میخرمش

بابی
مهمان

سال طراحی ۸۹ اخه لامصب چراااا باید بهترین ماشینمون این باشه

امیر
مهمان

یه بار پیکان زدن باموتور پژو و ماشین باحالی شد و ازاوننوقع هی رفتن توی کار آردی و آردیi و ۲۰۷ با موتور ۲۰۶ وغیره ولی زور زیادی میزنن و فقط هدف پرکردن جیب خودشونه

سعید
مهمان

یجوری میگی ۲۰۷ با موتور ۲۰۶ که انگار تیپ‌های دیگش موتور هواپیما داره.اونم موتور ۲۰۶ هستش با قدرت متفاوت