هایما ۸S

بروزرسانی در: سه شنبه 24 بهمن 02 ساعت 15:17
هایما 8S

هایما 8S کراس اوور جدید ایران خودرو که محصول سال 2019 چین در برخی بازارها با نام SG00 شناخته میشود و از زبان طراحی جدید هایما بهره میبرد و آپشنهای رفاهی و امنیتی مناسبی دارد.

بررسی هایما ۸S

کراس اوور کامپکت هایما ۸S که طراحی و معرفی آن توسط شرکت هایما چین به سال ۲۰۱۹ بر می‌گردد، در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ توسط ایرانخودرو در نمایشگاه خودروی تهران معرفی شد. این خودرو که یک سنت شکنی برای هایما محسوب می‌شود، چه از نظر طراحی و چه از نظر نام گذاری، با محصولات قبل خود متفاوت است. در محصولات قبلی هایما شاهد نام گذاری هایی مانند اس ۷ و اس ۵ بودیم اما در حال حاضر نام گذاری های آن به این صورت است که اول عدد می‌آید و سپس حروف؛ مانند ۸ اس و ۷ ایکس. هایما ۸ اس پس از معرفی در نمایشگاه، در بورس کالا عرضه گشت و برای اولین بار در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ به دست خریداران خود رسید.

هایما 8S

خوشبختانه هایما ۸S تولید شده در ایران، از نظر آپشن، تفاوتی با نسخه های خارج از ایران ندارد و فقط یک شارژر وایرلس موبایل است که آن هم در خارج از کشور به صورت سفارشی موجود است. این خودرو با یک پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو شارژ و با سه نوع گیربکس ۶ دنده AT، ۶ سرعته دستی و ۷ سرعته اتومات دو کلاچه تر به بازار های جهانی عرضه شده است؛ که در ایران، گیربکس آن ۶ دنده AT است و بهتر بود از گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه تر استفاده می شد.

طراحی هایما ۸S

طراحی بیرونی هایما ۸ اس نسبت به محصولات قبل از خود کاملا متفاوت است. در نمای جلوی خودرو شاهد خطوط تیز، چراغ های دو تکه و دی لایت های باریک چسبیده به جلو پنجره هستیم که همگی برای هایما، جدید محسوب می‌شوند. دی لایت ها دارای یک ابروی کروم هستند که این ابرو به جلو پنجره ی کروم متصل می شود و جلوه ی جذابی دارد.

هایما 8S

در نمای جانبی شاهد آیرودینامیک مناسب خودرو هستیم و خوشبختانه از زرق و برق های بیهوده چینی ها خبری نیست و طراحی ساده و زیبایی دارد. لازم به ذکر است که رینگ های ۸ اس، ۱۹ اینچی هستند و جلوه ی زیبایی به خودرو می دهند.

نمای جانبی هایما 8S

در نمای عقب خودرو نیز همچون جلو، شاهد طراحی جدید هایما هستیم که شامل چراغ های بهم پیوسته و سپری با خطوط تیز است. در پایین سپر نیز دو عدد خروجی اگزوز وجود دارد که خوشبختانه هر دو واقعی است.

نمای عقب هایما 8S

در کل ۸ اس دارای زبان جدید طراحی هایما است و کمپانی هایما سعی کرده که در این کراس اوور کامپکت، از المان های جدید طراحی استفاده کند.

داخل هایما ۸S

با ورود به خودرو شاهد رخنه کردن این طراحی جدید به کابین نیز هستیم و می توان گفت که هیچ شباهتی به محولات قبل از خود ندارد. در نگاه اول متوجه تریم مشکی، فرمان دی کات برقی، داشبورد چرم، پشت آمپر تمام دیجیتالی، سر دنده خیلی زیبای شبیه به BMW، صندلی های اسپرت، سقف پانوراما دو تیکه و صفحه نمایش بیرون آمده از داشبورد می شویم.

داخل هایما 8S

داخل هایما ۸S

از دیگر امکانات رفاهی ۸ اس می توان به سیستم تهویه اتوماتیک دو کاناله، نمایشگر ۱۰ اینچ، ۴ عدد بلندگو، بلوتوث، پورت GPS و USB، میرورلینک، تنظیم صدا با سرعت خودرو، کنترل صوتی و MP5 اشاره کرد. این خودرو از آپشن های خوبی مانند پاور ویندوز، صندلی راننده ۸ حرکته برقی گرمکن دار، صندلی شاگرد ۴ حرکته برقی گرمکن دار، صندلی عقب تاشو دو تکه، دی لایت، دوربین ضبط وقایع، سان روف برقی پانورامیک، کروز کنترل تطبیقی، استارت دکمه ای و ورود بدون کلید، چراغ نقشه خوان جلو و عقب و کامپیوتر سفری بهره مند است. در کل کابین ۸ اس حس به روز بودن و مدرنی را به سرنشین القا می کند و با نشستن در آن احساس راحتی و جادار بودن می کنید.

مشخصات هایما ۸S

هایما ۸ اس دارای یک پیشرانه ۱.۶ لیتری ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ توربو شارژ GDI است که قادر به تولید توانی به میزان ۱۹۵ اسب بخار و گشتاوری به میزان ۲۹۳ نیوتن متر است. این خودرو در ایران دارای یک گیربکس ۶ سرعته AT است که قدرت تولیدی موتور را روانه چرخ های جلو می کند. طبق کاتالوگ، مصرف سوخت ترکیبی این خودروی ۱۵۶۰ کیلوگرمی ۷.۹ لیتر در صد کیلومتر و شتاب صفر تا صد آن تنها ۸ ثانیه اعلام شده است و در حقیقت نام گذاری این خودرو که ۸ اس است تاکیدی بر این موضوع می باشد اما احتمالا در تست های تجربی شاهد عدد بیشتری باشیم.

هایما 8S

سیستم تعلیق نیز همچون اغلب کراس اوور های چینی بازار، در جلو مک فرسون و در عقب مولتی لینک است و احتمالا همچون کراس اوور های دیگر، سواری کمی خشکی را برای سرنشینان به ارمغان بیاورد. از مزایای این خودرو می توان به قدرت و شتاب مناسب پیشرانه، گستردگی خدمات پس از فروش ایرانخودرو، آپشن های زیاد و طراحی جذاب و به روز آن اشاره کرد و از عیوب آن میتوان به حساسیت موتور توربو GDI این خودرو به بنزین ایران و بازار خرید و فروش نسیتا ضعیف آن اشاره کرد.

لازم به ذکر است که طول، عرض و ارتفاع هایما ۸ اس به ترتیب ۴۵۶۵، ۱۸۵۰ و ۱۶۸۲ میلیمتر و فاصله محوری آن نیز ۲.۷ متر است که فضای سر و پا خوبی را برای سرنشین های عقب فراهم می کند به صورتی که سرنشین عقب می تواند به راحتی خود را از سمت راست خودرو به چپ خودرو منتقل کند! حجم صندوق عقب این خودرو در حدود ۵۵۲ لیتر اعلام شده است که نسبت به بعضی از رقبا مانند دیگنیتی پرستیژ کمتر است.

فضای ردیف عقب هایما 8S

امنيت هایما ۸S

در بخش امنیت، هایما 8 اس واقعا پرچم دار است زیرا آپشن های امنیتی بی شماری در این خودرو مشاهده می شود. از امکانات امنیتی این خودرو می توان به اتو هولد، ترمز ضد قفل ABS، کنترل پایداری الکتریکی ESP، کنترل کشش TCS، سنسور فشار باد تایر ها TPMS، سیستم کمک ترمز BAS، توزیع نیروی ترمز EBD، سیستم کمکی جرکت در سر بالایی HHC، سیستم کمکی حرکت در سر پایینی HDC، ترمز دستی برقی EPB، ترمز اضطراری هوشمند AEB، ترمز کمکی اضطراری EBA و 6 عدد ایربگ راننده و سرنشین جلو و جانبی و پرده ای اشاره کرد. سایر امکانات ایمنی 8 اس به شرح ذیل می باشد: اخطار باز کردن در ها DOW، هشدار برخورد از جلو FCW، سیستم کمکی نگهداشت بین خطوط LKA، سیستم کمکی جابجایی بین خطوط LCA، سیستم تشخیص نقاط کور BSD، سیستم هشدار عبور از خطوط LDW، دوربین 360 درجه، سنسور دنده عقب و سنسور پارک جلو. متاسفانه به علت انجام نشدن تست ایمنی بر روی 8 اس، امنیت این خودرو دارای ابهام است اما با این امکانات و آپشن های ایمنی باید از امنیت خوبی برخوردار باشد.

ارزش خريد هایما ۸S

علی‌رغم اینکه هایما 8 اس توسط یکی از پرسابقه ترین خودروسازان کشور عرضه شده است و شایستگی های زیادی دارد اما بازار خرید و فروش این محصول چینی نسبت به رقبای دیگر چینی نظیر دیگنی پرستیژ، تیگو 8 پرو یا فونیکس  FXضعیف تر است و احتمالا این مورد با باید در عدم تبلیغات مناسب برای این خودرو و احتمالا چهره جذاب تر رقبا جست و جو کرد!

10
0 5.5

رقبای هایما ۸S

قیمت هایما 8 اس در شهریور 1402 در بازار معادل یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان و در کارخانه معادل یک میلیارد و دویست میلیون تومان می باشد. رقیب اصلی صفر کیلومتر  هایما 8 اس، دیگنیتی پرستیژ است. پرستیژ نسبت به هایما 8S دارای آپشن های امنیتی کمتر، صندوق عقب بزرگتر (780 لیتر)، پیشرانه قدرتمند تر و سیستم صوتی قوی تر (10 بلندگو) است. در این رده قیمتی کراس اوورهای مختلفی وجود دارند و رقابت سنگینی برقرار است و امکان دارد که خریداران با کمی سیو پول به سراغ مدل های ارزان تری مانند KMC K7، فونیکس FX پریمیوم، لاماری ایما یا حتی تیگو 7 پرو بروند، البته لازم به ذکر است که تمام این خودرو ها از نظر امکانات رفاهی و آپشن های امنیتی نسبت به 8 اس ضعیف تر هستند.


مشخصات فنی هایما ۸S

نام لاتین خودرو 8S
کلاس بدنه کراس اوور
سگمنت جهانی J
کشور سازنده چین
سال طراحی 2019
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده ایران خودرو
حجم موتور 1594 سی سی
نوع موتور توربو
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 6 سرعته اتوماتیک
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 16
قدرت 195 اسب بخار در 5000 دور بر دقيقه
گشتاور 293 نيوتن متر در 1500-4500 دور بر دقيقه
حداکثر سرعت 180 کيلومتر بر ساعت
شتاب 0-100 7.8 ثانيه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق مستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب مولتی لینک
نوع فرمان برقی
طول 4565 میلیمتر
عرض 1850 میلیمتر
ارتفاع 1682 میلیمتر
فاصله محوری 2700 میلیمتر
وزن 1545 کیلوگرم
فاصله زیر خودرو تا زمین 213 میلیمتر
حجم صندوق 552 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 225/55R19
رینگ و لاستیک عقب 225/55R19
مصرف سوخت شهری 9.8 لیتر در صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی 7.2 لیتر در صد کیلومتر
مصرف سوخت جاده ای 6.3 لیتر در صد کیلومتر
حجم باک 58 لیتر
استاندارد آلایندگی يورو 6
سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک 2 منطقه ای
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا 4 بلندگو، درگاه USB، تنظیم صدا با سرعت خودرو-نمایشگر 10 اینچی، قابلیت پشتیبانی از MP5، دارای سیستم رهیاب GPS، بلوتوث، Mirrorlink
غربیلک فرمان روکش چرمی؛ دارای کلیدهای کنترل سیستم صوتی از روی فرمان MFC
سیستم صندلی های جلو روکش چرمی صندلی ها، کمربند ایمنی 3 نقطه ای با قابلیت تنظیم ارتفاع، دارای کنسول میانی، تنظیم برقی صندلی راننده در 8 جهت و صندلی شاگرد در 4 جهت، دارای گرمکن صندلی های ردیف جلو
سیستم صندلی های عقب قابلیت تاشوندگی، کمربند ایمنی 3 نقطه ای، ایزوفیکس، دارای کنسول میانی
سیستم روشنایی جلو چراغ های جلو دارای تکنولوژی LED، دارای چراغ روز (Daylight)، دارای مه شکن، سیستم خاموش و روشن شدن خودکار چراغ ها (Autolight)
سیستم روشنایی عقب چراغ های LED، دارای مه شکن، دارا چراغ ترمز سوم
سنسورهای پیش فعال سنسور پایش فشار باد تایر ها TPMS، هشدار برخورد از جلو FCW، کامپیوتر سفری
سیستمهای کمکی راننده دوربین 360 درجه، ترمز اتوماتیک Autohold، سیستم کمکی حرکت در سربالایی HAC، سیستم کمکی حرکت در سراشیبی HDC، سیستم کمکی جابجایی بین خطوط LCA، سیستم تشخیص نقطه کور BSD، سیستم هشدار عبور از خطوط LDW، سنسور دنده عقب، سنسور پارک جلو، کروز کنترل تطبیقی
سیستم آینه ها آیینه های جانبی با قابلیت تنظیم و تاشوی برقی، دارای چراغ راهنما LED
سیستم شیشه ها بالابر برقی شیشه های ردیف جلو و عقب، سنسور باران، دارای برفپاککن شیشه عقب، پاور ویندوز
سیستهای سقف سقف پانوراما
کیسه های هوا 6 عدد-راننده، سرنشین جلو، جانبی جلو، پرده ای
سیستم های امنیتی و حفاظتی ایموبلایزر، اخطار بازکردن درب ها DOW، قفل کودک درب های عقب
ترمزهای جلو: دیسکی خنک شونده
ترمزهای عقب دیسکی
سیستم فرمان و هدایت پذیری برقی
سیستم های ترمز و پایداری ترمز ضدقفل ABS، توزیع متعادل نیروی ترمز EBD ، سیستم کنترل کشش TCS، سیستم کنترل پایدرای ESP، سیستم کمک ترمز BAS، سیستم ترمز اضطراری هوشمند، ترمز کمکی اضطراری EBA

عکس هایما ۸S

کراس اوور هایما S8 شرکت ایران خودرو رونمایی شد

اولین نمونه از هایما ۸S در ایران خودرو خراسان تولید شد

هایما S8 محصول جدید ایران خودرو در نمایشگاه مشهد

شروع تولید انبوه هایما ۸S از مهر ۱۴۰۱

تولید ۴۰ هزار خودروی شاسی‌ بلند در ایران خودرو خراسان

منتظر محصولات جدید داخلی باشید

انتخاب ۸ رنگ مختلف برای هایما ۸S

تولید انبوه هایما ۸S در ایران‌ خودرو خراسان آغاز شد

تسهیلات متنوع خرید به خریداران هایما ۸S اختصاص خواهد یافت

برنامه مدیران استان برای توسعه ایران‌ خودرو خراسان

قطعات یدکی هایما ۸S قبل از عرضه به بازار توزیع خواهند شد

تحویل هایما ۸S به مشتریان با پوشش نانو سرامیک بدنه

نخستین طرح فروش هایما ۸S در بورس کالا / آذر ۱۴۰۱

جزئیات عرضه هایما ۸s در بورس کالا / دی ۱۴۰۱

توزیع رانت ایران‌ خودرو برای مدیران خود / دی ۱۴۰۱

فروش سری اول هایما ۸S به روش مزایده / دی ۱۴۰۱

شرایط فروش هایما ۸S / مرداد ۱۴۰۳

تحویل هایما ۸S به مشتریان دو ماه زودتر از موعد مقرر

قیمت هایما ۸S در بازار / اسفند ۱۴۰۱

قیمت جدید کارخانه هایما ۸S / آبان ۱۴۰۳

قیمت هایما ۸S

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

2 دیدگاه ها برای "هایما ۸S"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
مهندس خسته
مهمان

چه خوش رنگ. ایران همه ماشینا سفیدن آدم حالش به هم میخوره

ali
مهمان

چقدر خوشگله
طراحی های چینی خیلی خفن شده
مثلا نسبت به هایما S7 خودمون در نظر بگیرید چقدر فرق کرده!